Ingezonden persbericht

Spinning & winning voor het rode kruis

Samsam voor een nieuwe PAM (Personeel Ambulance en Materiaalbus) voor Zutphen e.o

ZUTPHEN, 20040324 -- Zestig spinners van diverse sportscholen gaan zaterdag 10 april VIJF uur non-stop fietsen voor een nieuwe personeel ambulance en materiaalbus (PAM) voor het Rode Kruis Zutphen.Het spektakel, omlijst door oppeppende muziek, begint 's ochtends om tien uur bij sportschool Perfect Body Fitness aan de Van Hallstraat 60 in Zutphen.Het feit dat sponsors deze sportievelingen per kwartier gaan sponsoren geeft al aan dat dit een actie is die het Rode Kruis een flink eind op weg zal helpen. Dat is ook nodig, de ambulance waar het Rode Kruis het nu mee moet doen is elf jaar oud.


De bejaarde PAM is bovendien intensief gebruikt al die jaren: mensen die anders nooit ergens meer komen en geen gebruik meer kunnen maken van het openbaar vervoer, en dat zijn er helaas velen in Zutphen en omstreken, zijn aangewezen op de PAM. Voor een nieuwe is vijftigduizend euro nodig en de start van de actie "Samsam voor een nieuwe PAM" wordt gegeven door Perfect Body Fitness op 10 april. Hierna volgen nog meer ludieke acties want natuurlijk willen we de mensen die aangewezen zijn op deze vorm van vervoer niet teleurstellen.
Perfect Body Fitness heeft op 10 april haar deuren wijd openstaan, dus kom kijken en wie weet denkt u ook: spinning is winning, want op een leuke manier aan je conditie werken is pure winst voor uw gezondheid!
Ingezonden persbericht