VDB/AUTOMAXX

Nieuwe autoshow RAI verwacht tienduizenden bezoekers

Komend paasweekend opent een nieuwe autoshow haar deuren in de RAI in Amsterdam. Dan worden op meer dan 25.000 vierkante meter de nieuwste show- & tuningtrends gepresenteerd, waaronder vleugeldeuren, airride (luchtveringsysteem), special paint, de nieuwste neonverlichting. Maar de show onderscheidt zich ook door de ruim 230 showobjecten uit binnen- en buitenland. Ook is er een echte Europese primeur te verwachten, de Nissan 350Z getuned door Gia Cuzzo.

Een kleine greep uit de inmiddels gecontracteerde tuningobjecten: Lorinser Mercedes SL Limited Edition, Hartge BMW Z4 met 5.0 Liter V8, een Sumo Nissan Skyline (1.000 pk), Rieger VW Golf 5, Rieger Audi A3, A4 en Ford Focus Rieger Focus en een groot aanbod van particulieren uit Nederland, Belgie, Frankrijk, Engeland, Zwitserland en Duitsland.

Catwalk met de mooiste auto's
Nog nooit vertoond op een show! Op het grote centrale podium komen de bruutste en allerdikste showcars te staan. De tuner wordt geïnterviewd, zodat je alles te weten komt over de tuning en styling van de auto's. Ook is alles goed te volgen via big screens op deze speciale catwalk.

Naast de showcars staat er natuurlijk meer op het programma. Een vernieuwend onderdeel tijdens de ETS vormen ook de workshops in de Noord-/Oosthal. Hier kan de tuningliefhebber van alles te weten komen over bijvoorbeeld lachgas, ramen tinten, nokkenastuning, bodystyling en superchips. Andere programma-onderdelen zijn de Pioneer Eargasm (caraudio wedstrijden waarbij het draait om decibellen en soundquality), dB Drag en de Autostyle Tuning Top 40: de mooiste 40 auto's uit Nederland en Vlaanderen.

Clubpaddock
Op parking P7 wordt een speciale Clubpaddock ingericht, waar plaats is voor circa 250 auto's uit de Nederlandse en Vlaamse clubs.

De nieuwe internationale show voor performance, styling en caraudio wordt georganiseerd in het paasweekeinde. Van zaterdag 10 t/m paasmaandag 12 april kan de bezoeker terecht. Er is een speciale website www.europeantuningshow.com, waar je tot vlak voor de show de laatste informatie kunt opzoeken.

Facts
De openingstijden zijn:

-zaterdag 10 april:10.00-22.00

-paaszondag 11 april:10.00-22.00

-paasmaandag 12 april:10.00-18.00

Tickets kosten EURO 15,- p.p.
Kinderen t/m 12 jaar gratis onder begeleiding van volwassenen Parkeren in de parkeergarages van de RAI kost EURO 10,- 28)
Route: ringweg A10, afslag S109