Politie Zeeland


O-3094-2004 PORTEMONNEE UIT TAS GESTOLEN

Zaterdag tussen middernacht en 01.00 uur werd in een horecabedrijf aan de Nieuwe Haven in Zierikzee de portemonnee van een bezoekster gestolen.
De portemonnee, met persoonlijke papieren en enkele tientallen euro's, werd in een onbewaakt ogenblik uit haar tas weggenomen.


O-3095-2004 CONTROLE IN HEINKENSZAND

Tijdens surveillance in Heinkenszand, vrijdag tussen 19.15 tot middernacht werden de volgende bekeuringen uitgeschreven.
2x voor het overschrijden van de maximum snelheid
1x voor het drinken van alcohol op straat
1x voor het rijden zonder geldige APK
1x voor een bromfietser zonder helm
1x voor een bromfietser zonder geldige papieren


Z-3096-2004 AANHANGWAGEN MET TUINAFVAL IN BRAND

In de Puccinistraat in Hulst is zaterdag omstreeks 01.30 uur een aanhangwagen met tuinafval in brand gevlogen.
De brand werd door de eigenares, die door een passant werd gewaarschuwd, geblust. De aanhangwagen raakte beschadigd. De oorzaak van de brand is niet bekend.


Z-3097-2004 FIETSER 2X BEKEURD

Een 33-jarige Terneuzense fietser werd zaterdag omstreeks 00.30 uur in zijn woonplaats 2x bekeurd omdat hij zonder verlichting reed.
De eerste bekeuring hiervoor kreeg hij in de Axelsestraat. Toen hem te kennen werd gegeven dat hij te voet verder moest gaan, stapte hij toch weer op zijn fiets en ging er vandoor. Hij werd in de Rozenstraat aangehouden, waarbij de man zich verzette. Tenslotte kreeg de fietser tweemaal een bekeuring voor het fietsen zonder verlichting.


Z-3098-2004 AANHOUDING IN TERNEUZEN

Zaterdag om 03.15 uur werd in de Noordstraat in Terneuzen een 33-jarige man zonder bekende woonplaats aangehouden wegens openbare dronkenschap.
De man liep te schelden omdat hij wegens dronkenschap bij verschillende uitgaansgelegen- heden werd geweigerd en probeerde diverse keren op de openbare weg te urineren.

In de Noordstraat in Terneuzen werd zaterdag om 03.30 uur een 32-jarige Terneuzenaar aangehouden voor openbare dronkenschap.
De man kon niet op zijn benen staan en viel wardoor hij een gat in zijn hoofd opliep. Een 19-jarige plaatsgenoot die de aanhouding wilde belemmeren werd daarop eveneens aangehouden.

W-3099-2004 AANHOUDING IN VLISSINGEN
Op de Nieuwendijk in Vlissingen werd zaterdag om 01.40 uur een 40-jarige man uit Wassenaar aangehouden.
De man, die wegens dronkenschap, de toegang werd geweigerd bij een uitgaansgelegenheid, gaf daarop de portier een duw en sloeg dreigende taal uit.