Nighttown Rotterdam

ZO 11.04 RE-ACTION met Pestkop (T)
(C) = Café (T) = Theater (B) = Basement (G) = Grote zaal

Op zondag 11 april verzorgt Re-action weer haar maandelijkse theatermiddag in Nighttown. Ditmaal spelen Floor Godefroy en Karolijne Tak het theaterstuk Pestkop, een kindervoorstelling over gepest worden op school.

Pestkop

Andrea is een studiobolletje en wordt daarom gepest. Ook op straat wordt ze door een ouder kind geterroriseerd. Op een dag durft ze niet meer naar school en schrijft in haar dagboek dat ze zou willen dat iemand haar zal beschermen tegen al dat gepest. Prompt staat er een beschermengel in haar kamer. Maar of het met die engel erbij nou meteen allemaal opgelost is?

Floor Godefroy en Karolijne Tak
Floor (Andrea) is theaterdocent en regisseur bij de SKVR. Ook speelt zij bij de theatergroep Formaat, die bij middelbare scholen langsgaat met de voorstelling Who cares. Godefroy schreef en ontwikkelde Pestkop en heeft hierna Karolijne benaderd voor de rol van engel.

Karolijne ( beschermengel) is als theaterdocent verbonden aan de SKVR. Zij geeft daar verschillende cursussen aan jongeren. Op dit moment speelt zij onder andere haar eigen solo-voorstelling About a girl.

Pestkop is een wervelende voorstelling met zang en dans. De spelers behandelen een serieus thema maar met humor!

ZO 11.04 Re-action met Pestkop
Zaal open 13.30 uur
Aanvang: 14.30 uur
EUR 5,-
Reserveren op het nummer T: 06 - 4220109

www.nighttown.nl / www.stichtingkaro.nl

Vragen of opmerkingen? Meer informatie of fotomateriaal? Neem contact op met Ron Oudshoorn. T: 010-436 12 10 of E: ron@nighttown.nl

---- --