TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 07-04-2004

Televisie
STUDIO REM
Uitzending zondag 11 april
Nederland 2 ­ 23.28 uur

TITULAER EN OCKELS SAMEN TE GAST IN STUDIO REM

Zondag 11 april ontvangen Wibo van de Linde en Harmen Roeland op het REM-eiland in de Noordzee Chriet Titulaer en Wubbo Ockels. Alle 'nieuwtjes' die afgelopen weken over Mars bekend zijn gemaakt wist Chriet Titulaer 30 jaar geleden al. Wubbo Ockels voorspelt voor Nederland een gouden toekomst als we erin slagen de winden, die op kilometershoogte over ons land stromen, om te zetten in energie.

In STUDIO REM wordt iedere aflevering door het presentatieduo Wibo van de Linde en Harmen Roeland gesproken met gasten en TROS-coryfeeën over hun aandeel in vroegere en hedendaagse TROS-programma's en over hun huidige carrière. Daarnaast wordt een aantal actuele thema's besproken die betrekking hebben op hun specialisatie.

Vanaf zondag 18 april zetten Wibo van de Linde en Harmen Roeland voet aan wal na een verblijf op het REM-eiland in de Noordzee. Vanuit de TROS-studio gaan zij door met hun programma STUDIO REM. In interessante en soms spraakmakende gesprekken met gasten wordt helder gemaakt wat mis is gegaan in ons land en hoe het beter kan. Gesprekken met bekende en onbekende mensen met een scherpe analyse en een stevige opinie.