STAGE HOLDING

ID&T start Europese expansie samen met Stage Holding

ID&T heeft vandaag bekend gemaakt dat het een partnership is aangegaan met Stage Holding voor de Europese expansie van ID&T.

Duncan Stutterheim, oprichter van ID&T, noemt Stage Holding een ideale partner, omdat de live entertainment onderneming van Joop van den Ende de juiste know how heeft en al langer actief is in landen waar ID&T reële mogelijkheden ziet voor de internationale expansie van het in Nederland zo succesvol gebleken bedrijf.

ID&T is in Nederland, naast de grootschalige dance events, bekend van het landelijke radiostation 'ID&T Radio', lifestyleblad 'ID&T Magazine', platenmaatschappij 'ID&T Music' en een aantal horecagelegenheden waaronder het recent geopende 'Cineac' te Amsterdam.

Binnen de nieuwe samenwerking zal ID&T de conceptmatige kant van de events voor zijn rekening nemen. Stage Holding neemt de organisatie op zich van kaartverkoop, marketing, locaties, het verkrijgen van vergunningen en dergelijke.

Stage Holding heeft acht eigen theaters in Duitsland (drie in Hamburg, twee in Berlijn, twee in Stuttgart en een in Essen), drie in Spanje (Madrid), twee in Nederlanden en vijf off Broadway theaters in New York. De onderneming opereert internationaal met eigen kantoren in New York, Madrid, Hamburg, het Londense West End en ontplooit op korte termijn nieuwe theateractiviteiten in Milaan en Moskou.

Bart van Schriek, lid Raad van Bestuur van Stage Holding: 'ID&T heeft de creativiteit en ondernemingslust in zich om door te dringen op de Europese markt. Wij weten uit ervaring hoe interessant Duitsland met zijn 80 miljoen inwoners is voor producenten van live entertainment en zeker ook voor deze bijzondere doelgroep. Wij hebben daar de afgelopen jaren een stevige organisatie neergezet, die ID&T optimaal zal gaan ondersteunen bij zijn eerste stap naar een internationale schaalvergroting.'

Voor nadere informatie:
ID&T Stage Holding Andre ten Wolde Maarten van Nispen
06-25001508 06-201.307.90

andre.ten.wolde@id-t.com maarten.van.nispen@stageholdin g.nl

10 apr 04 23:00