persberichten regio Brabant-Noord

's-Hertogenbosch 11-04-2004

AUTO-INBRAAK

s-Hertogenbosch-
Vrijdagnacht kreeg de politie de melding van een getuige dat op dat moment door een persoon gepoogd werd in te breken in een geparkeerd staande auto aan de Sint Janssingel. Aan de hand van een signalement kon de politie op de Berewoutstraat een 22-jarige Bosschenaar aanhouden. Hij is voor nader onderzoek overgebracht naar het politiebureau.

RIJDEN ONDER INVLOED

Heusden/ s-Hertogenbosch-
In de nacht van zaterdag op zondag is op de Beatrixstraat in Heusden een 44-jarige man uit deze plaats aangehouden voor het rijden onder invloed. Het rijbewijs van de automobilist is ingevorderd en hij kreeg een rijverbod van 24 uur.

Eerder deze nacht is op de Parade in s-Hertogenbosch een 29-jarige vrouw uit Vught aangehouden voor hetzelfde feit. De automobiliste kreeg een rijverbod van twee uur en er is proces-verbaal opgemaakt.

WAPEN- EN DRUGSCONTROLES

Rosmalen-
Vrijdagavond heeft de politie op diverse locaties in Rosmalen een controle gehouden onder de jeugd. Ongeveer 150 jeugdigen zijn gecontroleerd op het bezit van wapens en /of drugs. Hierbij werden geen bijzonderheden aangetroffen.

MISHANDELING

s-Hertogenbosch-
Zondagochtend kreeg de politie de melding van een vechtpartij in een woning aan de Oude Hofstad. Ter plaatse bleek een 33-jarige man uit Vught zeker vier personen (een man en drie vrouwen) te hebben geslagen en geschopt. De inmiddels gearriveerde politie heeft de verdachte voor de woning aangehouden. De man is op het politiebureau inverzekering gesteld.

BEDRIJFSINBRAAK

Drunen- In de nacht van zaterdag op zondag is er ingebroken in een bedrijf aan de Lipsstraat in Drunen. Een ruit van het pand werd vernield. Uit het bedrijf is een laptop weggenomen.

RIJDEN ZONDER RIJBEWIJS

Berlicum-
Zaterdagavond is op De Oude Ploeg een 26-jarige man uit Den Haag aangehouden. Bij controle bleek de automobilist een ontzegging te hebben van de rijbevoegdheid. Er is proces-verbaal opgemaakt.

BEDRIJFSINBRAAK

Schijndel- Zaterdagavond is er ingebroken in een bedrijf aan de Voltaweg in Schijndel. Een toegangsdeur werd vernield. Uit het pand werd gepoogd twee quads weg te nemen.

MISHANDELING

Uden-
In de nacht van zaterdag op zondag is op de Sint Janstraat in Uden een 30-jarige man uit Beers aangehouden op verdenking van mishandeling van een 55-jarige Udenaar. De 30-jarige man zou het slachtoffer geslagen hebben. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau.

ILLEGAAL AFVAL VERBRANDEN

Veghel-
Zaterdagmiddag is door de politie proces-verbaal opgemaakt tegen een 69-jarige man uit Veghel. De man was bij zijn woning afval aan het verbranden zonder vergunning.

RIJDEN ONDER INVLOED

Volkel-
Zaterdagmiddag is op de Rudigerstraat een 58-jarige man uit Volkel aangehouden voor het rijden onder invloed. De automobilist kreeg een rijverbod van acht uur en er is proces-verbaal opgemaakt.

FIETSENDIEF AANGEHOUDEN

Zeeland-
In de nacht van zaterdag op zondag kreeg de politie de melding van een getuige dat een man zojuist in de Kerkstraat een fiets had ontvreemd. De 24-jarige man uit America (L) is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau in Uden. De man bekende de fiets te hebben gestolen.

MISHANDELING

Oss- In de nacht van zaterdag op zondag is op de Haarviltstraat een 30-jarige Ossenaar aangehouden op verdenking van mishandeling van een 27-jarige plaatsgenoot. Het slachtoffer werd meerdere malen geschopt, geslagen en gebeten door de verdachte. De inmiddels gewaarschuwde politie heeft de 30-jarige man overgebracht naar het politiebureau in Uden.

MISHANDELING

Boxmeer-
In de nacht van zaterdag op zondag is op de Stationsweg een 46-jarige man uit Boxmeer aangehouden op verdenking van mishandeling van een 36-jarige plaatsgenoot. De 36-jarige man liep als gevolg van deze mishandeling letsel op aan zijn gezicht en hand. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau in Uden.