Politie Zuid-Holland-Zuid

12/04 Hoeksche Waard

12-04-2004 - Persberichten District III

ALCOHOL
MIJNSHEERENLAND Een rijverbod van twee uur heeft een 50-jarige automobilist uit Dordrecht gehad. Hij reed over de rijksweg A29 bij Mijnsheerenland. Op maandag 12 april 2004 omstreeks 01.00 uur. De blaastest wees het te hoge alcoholpromillage bij de 50-jarige uit. OUD-BEIJERLAND Op de Hoefsmid in Oud-Beijerland hebben agenten een 39-jarige automobilist uit Oud-Beijerland gecontroleerd. De man reed daar op zaterdagavond 10 april 2004 en had een te hoog alcoholpromillage.
OUD-BEIJERLAND De politie heeft het rijbewijs van een 57-jarige autobestuurder uit Oud-Beijerland ingevorderd. Hij reed op zondagmiddag 11 april 2004 over de Julianastraat in Oud-Beijerland. De man had teveel alcohol op.

LUCHTDRUKPISTOOL
s-GRAVENDEEL De politie heeft een luchtdrukpistool in beslag genomen. Agenten gingen op vrijdagavond 9 april 2004 naar het Korenbloemerf in s-Gravendeel. Daar zou een jongen met het pistool anderen bedreigen. Er stond inderdaad een groep jeugd en een man die het luchtdrukpistool aan de politiemensen gaf. De verdachte was weg. De agenten schreven gegevens op. De politie stelt een onderzoek in naar de verdachte.

CARAVAN
MIJNSHEERENLAND Een caravan is uitgebrand. Na lange tijd kwam een familie weer bij hun caravan die stond op een terrein aan de Brabersweg in Mijnsheerenland. Ze zetten de koelkast aan en gingen naar het restaurant. De koelkast vatte vlam en hierna vloog de hele caravan in brand. De brandweer bluste op zaterdagmiddag 10 april 2004 het vuur.

AANRIJDING EN ALCOHOL
OUD-BEIJERLAND Een 31-jarige automobilist uit Rotterdam is aangehouden na een aanrijding. De man verklaarde dat hij op maandag 12 april 2004 rond 01.20 uur reed over de Beneden Oostdijk in Oud-Beijerland. Bij de rotonde zag de 31-jarige plotseling een andere auto op zijn rijstrook. Hierdoor week hij uit en ging het middendeel van de rotonde op. De auto raakte een betonnen deel en kwam tot stilstand op de rijbaan. De tegenpartij waar de 31-jarige het over had reed volgens hem door. Na controle bleek dat de 31-jarige teveel alcohol op had en hiervoor volgde zijn aanhouding.

LASTIG
PUTTERSHOEK Agenten hebben een 18-jarige jongen uit Rotterdam aangehouden. Hij deed op zondag 11 april 2004 rond 03.40 uur lastig eerst binnen een horecagelegenheid op de Groeneweg in Puttershoek. De portiers zetten hem buiten maar de 18-jarige ging daar niet weg. Politiemensen namen hem mee naar het bureau.