2e persbericht van maandag 12 april 2004

Eindhoven 12-04-2004 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Dronken man rijdt door na aanrijding

Op de Violierstraat is maandag om 8.05 uur een 27-jarige Eindhovense automobilist aangehouden. De man was met zijn auto op de Varenstraat tegen een geparkeerde auto gereden en was daarna verder gereden. Op de Violierstraat stopte hij. De gewaarschuwde politie kon hem daar aanhouden. Hij had gedronken. De ademanalyse mislukte. De man weigerde een bloedproef. Zijn rijbewijs is ingenomen. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt voor de weigering van de bloedproef en het doorrijden na aanrijding.

Helmond: Inbraak in woning

In de nacht van zondag op maandag is ingebroken in een woning aan het Ockenburghpark. Aan de achterkant van de woning is een klepraampje opengemaakt. Uit de woning zijn een laptop, een foto- en filmcamera, een mountainbike en een aantal cds en dvds meegenomen.

Veldhoven / Eindhoven: Man aangehouden na poging diefstal

In zijn woning in Eindhoven is maandag om 13.20 uur een 37-jarige man aangehouden. De man was eerder die dag betrapt toen hij uit een nieuwbouwwoning aan het Hoornven in Veldhoven probeerde een pak tegels te stelen. De eigenaar van de woning had enkele deuren open gezet om de woning te laten drogen. Een getuige zag de man met een pak tegels uit de woning komen. De man voelde zich betrapt en zette de tegels neer, stapte in zijn auto en reed weg. De getuige noteerde het kenteken en de man kon later aangehouden worden. Hij is voor onderzoek de cel ingegaan.