Circuit Park Zandvoort


- St. Zandvoort Promotie

= recent gewijzigd

Paasraces start van seizoen op Zandvoort

Paasraces start van seizoen op Zandvoort 18 March 2004 - Traditioneel zijn de Paasraces, dit jaar op maandag 12 april, de opening van het autosportseizoen op Circuit Park Zandvoort, waarin in diverse klassen wordt gestreden voor de Nederlandse kampioenschappen. Aan de start tijdens de Paasraces komen de snelle Pearle Alfa 147 GTA Challenge, de ID&T Clio Renault Sport Cup, de Formule Renault, de Formule Ford, de vernieuwde Vege Series en het debuut van de nieuwe Seat Cupra Cup op Zandvoort.

Als gastklasse tijdens tweede Paasdag komt de Dutch Super Car Challenge aan de start. Deze spectaculaire klasse met snelle BMW's, Porsches en Marcossen completeren het fraaie raceprogramma op 12 april.
De wedstrijden op tweede Paasdag beginnen om tien uur en duren tot circa vijf uur in de middag.

De toegangsprijs tot de duinen bedraagt 12 Euro (tot 12 jaar gratis), een Paddockkaart kost 30 Euro (tot 12 jaar 50% korting). Deze kaarten zijn tevens geldig voor de trainingsdag, zaterdag 10 april. Voor de overdekte hoofdtribune geldt een toeslag van 5 Euro. Houders van paddockkaarten hebben gratis toegang tot de tribune. Kaarten zijn vanaf heden verkrijgbaar bij alle vestigingen van TicketBox. Kijk voor de adressen op www.ticketbox.nl, alwaar ook online te bestellen is.

Voor iedere bezoeker is er het gratis full colour programmablad met alle wetenswaardigheden over de Paasraces.

Klik hier voor het tijdschema van de Paasraces

Foto: Marco Miltenburg / RACEPICTURES.COM

Paasraces start van seizoen op Zandvoort

Team Bleekemolen kampioen Winterserie

MAN Trucks voor Staatscircus

Courtyard by Marriott-hotel en CPZ verlengen samenwerkings- overeenkomst

Winst voor Team Bleekemolen in Nieuwjaarsrace

© Copyright 2004, Circuit Park Zandvoort