AutoRai

31-3-2004

Hyundai wakkert de oranjekoorts aan

Hyundai, de officiële sponsor van het komende Europees kampioenschap voetbal in Portugal, neemt alvast een voorschot op Euro 2004. Tijdens het Hyundai Football World Championship 5 tegen 5-toernooi kunnen deelnemers EK-kaarten winnen voor de wedstrijden van het Nederlands Elftal in de eerste ronde van Euro 2004.
Op 12 april barst de strijd los in Breda.

Hyundai is hoofdsponsor van NAC Breda. Daarom wordt de Nederlandse editie van het 5 tegen 5-toernooi gespeeld op het trainingscomplex van de Bredase eredivisieclub. Zestien Nederlandse teams, verdeeld over vier poules, strijden op paasmaandag 12 april in Breda om de winst. De poulewinnaars verdienen toegangskaarten voor een wedstrijd van het Nederlands Elftal in de eerste ronde van het Europese kampioenschap in Portugal. Maar er zijn meer manieren om kaarten te winnen, want de Hyundai EK Road Show is aanwezig. De hoofdprijzen van allerlei quizzen en spelletjes bestaan uit setjes van twee kaarten voor een wedstrijd van het Nederlands Elftal tijdens het EK.
Op de dag van het 5 tegen 5-toernooi neemt Hyundai ook de enorme 4 meter hoge Goodwill Ball mee. Oranjesupporters kunnen het team van coach Dick Advocaat een hart onder de riem steken door hun aanmoedigen en tips op de bal te schrijven. Vlak voor de start van Euro 2004 krijgen de bondscoach en zijn team de Goodwill Ball overhandigd.

Onvergetelijk verblijf
De winnaar van het Nederlandse kampioenschap voetbal voor 5 tegen 5-teams plaatst zich direct voor de Europese finale op zaterdag 8 mei plaats in Rüsselsheim, Duitsland. Het Europese team dat hier de sterkste blijkt, gaat naar Portugal en mag daar de passie en opwinding van het Europese kampioenschap voetbal meebeleven. Enkele dagen voor openingswedstrijd van Euro 2004 op 12 juni, strijden de twaalf finalisten uit de gehele wereld om de uiteindelijke wereldtitel. Het winnende team mag zich dan de officiële wereldkampioen noemen van de Hyundai Football World Championships. Alle finalisten van dit toernooi genieten, ongeacht het resultaat, van een onvergetelijk verblijf in Portugal. Als gasten van Hyundai Motor Company krijgen ze gratis vliegtickets, hotelovernachtingen en VIP-kaarten voor één van de wedstrijden in de eerste ronde van het Europees kampioenschap voetbal in Portugal!

Hyundai en voetbal worden in één adem genoemd door de sponsoring van NAC Breda, Euro 2004 en het WK 2006 in Duitsland. De Oranjekoorts stijgt door Hyundai naar grote hoogten!