BMG NEDERLAND

Jim niet te stoppen

On And On is de toepasselijke titel van de nieuwe single van Jim. De release van deze single op 12 april a.s. markeert de start van een nieuwe fase in de carrière van de succesvolle 16-jarige zanger. Op 03 mei verschijnt namelijk zijn tweede album, getiteld Ready. Daarnaast zijn Jim en Mars ook overeengekomen de succesvolle samenwerking van het afgelopen jaar een vervolg te gaan geven.

De release van zijn nieuwe single komt precies een jaar na de release van zijn debuutsingle Tell Her. De release van die single, die in de eerste week op nummer één binnen wist te komen in de hitlijsten, was de start van een periode met ongekend succes. Een nummer één en een top-10 hitnotering voor de twee daaropvolgende singles én een nummer één hitnotering voor zijn debuutalbum Impressed maakte hem tot één van de meest succesvolle artiesten van 2003.

On And On is geproduceerd door Phil de Wilde. De succesvolle Belgische producer was vorig jaar ook al verantwoordelijk voor de produktie van Jim's tweede nummer één hitsingle This Love Is Real.

Aan zijn nieuwe album wordt op dit moment nog hard gewerkt. Ditmaal is Jim zelf ook betrokken bij het schrijven van een aantal tracks die op het album. Are you Ready?


02 apr 04 15:53