Ingezonden persbericht


Woningen in Visveld op tweede Paasdag in verkoop

Op 12 april aanstaande brengt projectontwikkelaar Bouwfonds opnieuw woningen voor de wijk Visveld in verkoop. Na een succesvolle verkoop van de eerste fase, worden op tweede Paasdag 99 woningen gepresenteerd. Belangstellenden zijn tussen 12.00 en 15.00 uur van harte welkom in het Witte Huis, aan de Pastoor van Laakstraat 54 te Lent. Uitgebreide documentatie over de woningen is vanaf dat moment op de manifestatie beschikbaar. Divers woningaanbod
Het woningaanbod is divers. Er worden - naast de bijzondere woontypes die ook in de eerste fase zijn gepresenteerd - ook startersappartementen en ruime eengezinswoningen beschikbaar. Het totale aanbod omvat tweekappers, eengezinswoningen, geschakelde villa's, appartementen en verandawoningen. Prijzen variëren van ¤ 138.000 tot ¤ 274.400. Bent u verhinderd op tweede Paasdag, dan kunt u vanaf 13 april ook terecht bij de makelaar voor meer informatie.

Nog voor de zomer wordt gestart met woningbouw in Visveld. De bouwlocatie is reeds grotendeels bouwrijp; er wordt een laatste hand gelegd aan de voorbereidende werkzaamheden. In de wijk zijn diverse ontwikkelaars actief: Bouwfonds en SAN-Esprit bieden een scala aan koopwoningen, en woningbouwcorporatie Portaal biedt zowel koop- als huurwoningen aan. Ook projectontwikkelaar AM Wonen start op korte termijn met de realisatie van woningen aan de Turennesingel en de Dokter Huijgenhof. Meer informatie over deze projecten vindt u op onze site onder de rubriek 'Zoek een woning'.