Gemeente Leeuwarden

Verkiezing Friese onderneming van het jaar 2003

Bron: Gemeente Leeuwarden
Op 13 april 2003 vindt in stadsschouwburg de Harmonie de jaarlijkse verkiezing plaats van de Friese onderneming van het jaar. De jury van de Verkiezing van de Friese Onderneming van het Jaar heeft uit 47 aanmeldingen drie bedrijven genomineerd. Tijdens de finale op 13 april strijden deze drie om de titel Friese Onderneming van het jaar 2003.

De genomineerde bedrijven zijn:


* Hamilton Bright BV uit Sneek, gespecialiseerd in consumenten elektronica. Het bedrijf heeft een heel eigen verkoopstrategie.
* Hoekstra Suwâld, marktleider in het ontwerpen, leveren en installeren van zonne-energie centrales en windturbines. Het plezier in het werk staat bij deze onderneming centraal.
* Vriesco International Fabrics BV uit Leeuwarden houdt zich bezig met de fabricage en verkoop van gordijnen en vitrages. De medewerkers zijn uit diverse landen en culturen afkomstig. In 2002 werd Vriesco uitgeroepen tot Leeuwarder Ondernemer van het jaar.

Op 13 april worden de drie genomineerde bedrijven door de jury ondervraagd. De bedrijven presenteren zich aan het publiek door middel van een videofilmpje. Aan het eind van de avond kiest de jury een winnaar. Het winnende bedrijf ontvangt een zilveren sculptuur uit handen van de Commissaris van de Koningin Ed Nijpels.

Voor meer informatie kijk ook op www.vfo.nl