Gemeente Breukelen


Inspraakprocedures
Ga naar 13 april t/m 10 mei: Inspraak stichten woon-werkerf

Inspraak stichten woon-werkerf

Van 13 april tot en met 10 mei 2004 ligt ter inzage bij de sector Grondgebied aan de Dannestraat 3 in Breukelen het voornemen voor het stichten van een woon-werkerf op het perceel Wagendijk 9 in Kockengen.

Door de Vereniging Nieuw Kokanje is een bouwaanvraag ingediend voor het inrichten van een woon-werkerf op het perceel Wagendijk 9 in Kockengen. De inrichting van een woon-werkerf is op basis van het geldende bestemmingsplan Landelijk Gebied Kockengen 1989 en Landelijk Gebied Kockengen 1989, 1e herziening niet mogelijk. Medewerking is alleen mogelijk door het verlenen van vrijstelling met toepassing van artikel 19 lid 1 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening.

Geïnteresseerden zijn daarnaast ook welkom om op donderdag 27 april om 10.00 uur op de locatie Dannestraat met de vertegenwoordiger van het gemeentebestuur over de plannen te komen praten.

Voor het inzien van de stukken kunt u bij de genoemde sector terecht van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur. Maakt u even een afspraak als u ´s middags wilt langskomen.

Tijdens de termijn van ter inzage legging kunnen ingezetenen en in de gemeente een belang hebbende natuurlijke of rechtspersonen hun mening mondeling of schriftelijk uiten. Schriftelijke reacties kunnen vóór 11 mei 2004 worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 116, 3620 AC in Breukelen.