Gemeente Eindhoven

Persbericht: 5 april 2004, no. 92

Voorjaarsnota live op internet

Op dinsdagavond 13 april aanstaande wordt de voorjaarsnota door de gemeenteraad van Eindhoven besproken. Hiervan wordt een live verslag uitgezonden via internet en het televisiekanaal van Eindhoven-TV. Voorafgaand aan de behandeling van de voorjaarsnota verzorgt Eindhoven-TV een documentaire waarin wethouder Mittendorff het standpunt van het college van burgemeester en wethouders toelicht. Fractievoorzitters zullen hierop reageren.

Het is voor iedereen mogelijk de behandeling van de voorjaarsnota live te bekijken of als archiefmateriaal op te vragen. Dit archief is kort na de vergadering bijgewerkt en permanent oproepbaar via de website van de gemeente Eindhoven (www.eindhoven.nl)
Tijdens de live uitzending kan via internet gebruik worden gemaakt van diverse functies, zoals het lezen van live commentaar, deze keer verzorgd door oud wethouder Han Scherf. Via de chatbox wordt de gelegenheid geboden aan de burgers hun mening kenbaar te maken en als het nodig mocht zijn uitleg te vragen over de gang van zaken in de vergadering.
De uitzending begint op 13 april om 19.00 uur.

Alle inwoners van Eindhoven, die zijn aangesloten op de kabelantenne, kunnen vanaf 19.00 uur via hun televisie op het kanaal van Omroep Eindhoven eveneens de documentaire en de vergadering over de voorjaarsnota meebeleven.

© 2004 Gemeente Eindhoven