Gemeente Oirschot

Actueel >> Werk in uitvoering

Herinrichting kruispunt Westelbeersedijk / Krampvensedijk

Op dinsdag 13 april is de gemeente Hilvarenbeek gestart met het herinrichten van de kruising Westelbeersedijk Krampvensedijk in Baarschot (nabij vakantiepark Duc de Brabant). Deze werkzaamheden betreffen het aanleggen van een kruispuntplateau. Tijdens het werk zal dit kruispunt volledig zijn afgesloten voor autoverkeer. Fietsers en bromfietsers kunnen overigens wel gebruik blijven maken van dit kruispunt.

Autoverkeer vanuit zowel de richting Westelbeers als vanuit de richting Diessen, zal worden omgeleid via Middelbeers. De bewegwijzerde omleidingsroute is: Voldijnseweg Westelbeersedijk Willibrordstraat Doornboomstraat Hoogdijk en vice versa. Verkeer van en naar de vakantieparken Duc de Brabant en Kempenbos, wordt ter plekke omgeleid.

Het is de bedoeling de werkzaamheden voor vrijdag 30 april a.s. af te ronden, dit is afhankelijk van eventuele onvoorziene omstandigheden en het weer.

Voor nadere vragen over deze werkzaamheden kunt u telefonisch contact opnemen met de heer A. de Quartel van de gemeente Hilvarenbeek, telefoon 013 5058300.