Gemeente Bergschenhoek


Informatiebijeenkomst
Op 13 april zal er in het gemeentehuis een informatiebijeenkomst zijn over de inrichting van het openbaar gebied in deelplan Parkbuurt fase 2 in de wijk Boterdorp Zuidwest.

Na de zomervakantie wordt gestart met de aanleg van het openbaar gebied in deelplan Parkbuurt fase 2 in de wijk Boterdorp Zuidwest.

Om de toekomstige bewoners en belangstellenden een indruk te geven van het inrichtingsplan wordt er op dinsdag 13 april aanstaande een informatieavond georganiseerd in de hal van het gemeentehuis van Bergschenhoek, Bergweg noord 39.
Op deze avond kunt u tussen 19.30 uur en 21.30 uur de inrichtingsplannen aan de hand van tekeningen en fotomateriaal bekijken. Vertegenwoordigers van de gemeente, zowel ambtelijk als bestuurlijk, zijn aanwezig om u te informeren en uw vragen te beantwoorden.

Tijdens de inloopavond bestaat er de gelegenheid om zowel mondeling als schriftelijk opmerkingen te maken of suggesties te doen. Indien mogelijk zal daarmee rekening worden gehouden bij de verdere uitwerking van de plannen.

Voor nadere informatie kunt u terecht bij mevrouw Meertens of mevrouw Kuiper, telefoon 010-5291799.

U bent van harte welkom.

Gemeentehuis

Wapen Gemeente Bergschenhoek

(c) 2004 Gemeente Bergschenhoek - laatste wijziging op 08 april 2004 - Techniek Aralto ICT