Ingezonden persbericht


WatchGuard introduceert upgrademogelijkheid
voor geïntegreerde beveiligingsapparatuur

Firebox X gebruikers kunnen hun product nu met een license key opwaarderen zonder hardware te vervangen

13 april 2004 ­ WatchGuard Technologies (Nasdaq: WGRD), biedt nu volledige upgrademogelijkheden voor haar nieuwe Firebox X serie van geïntegreerde beveiligingsapparatuur. WatchGuard Firebox X klanten kunnen upgrades kopen als hun beveiligingsbehoeften veranderen. Hiermee krijgen ze alle functionaliteit van een hoger product uit de WatchGuard serie tot hun beschikking. Bedrijven kunnen hun bestaande Firebox X beveiligingsoplossing met behulp van een license key eenvoudig en economisch opwaarderen en hoeven dus geen kostbare en onnodige tijd te steken in het vervangen van de hardware.

Bovendien kunnen bedrijven bijvoorbeeld een Firebox X500 kopen en deze opwaarderen naar een Firebox X700, X1000 of X2500 model door een license key te kopen die grotere firewall en VPN prestaties mogelijk maakt en meer capaciteit biedt voor VPN-tunnels van mobiele gebruikers of andere filialen.

Naast deze upgrademogelijkheden, introduceert WatchGuard een 3 poort upgrade-optie voor de Firebox X. Deze oplossing breidt de hoeveelheid actieve netwerkpoorten uit van drie naar zes en is beschikbaar op ieder van de vier modellen in de serie. Dit stelt organisaties in staat om de Firebox X in te zetten als perimeter beveiligingsoplossing en tegelijkertijd om verschillende gebruikersgroepen en apparaten onderling binnen de interne netwerkinfrastructuur van elkaar te beschermen.

"We hebben vrij complexe beveiligingsbehoeften. De vereisten variëren voor de verschillende soorten gebruikers en afdelingen over verschillende kantoren, maar we hebben de capaciteit niet om zelf een complexe beveiligingsoplossing te beheren," zei Scott Garrett, network administrator bij het Ottumwa Regional Health Center. "WatchGuard¹s Firebox X combineert alle goede elementen voor ons; het is een uitgebreide, betaalbare en betrouwbare oplossing die veel gemakkelijker te beheren is dan de meeste andere oplossingen die we in het verleden hebben gebruikt." "Sinds de introductie van de Firebox X begin februari hebben wij enorm positieve feedback gekregen van zowel onze partners als eindgebruikers," zei Steve Moore, CEO bij WatchGuard. "De combinatie van een geïntegreerde applicatiebeveiliging en de unieke upgradecapaciteit maken de Firebox X uniek in haar soort. De oplossing beantwoordt aan de behoefte die middelgrote en grote bedrijven hebben aan robuuste beveiligingsapparatuur evenals de behoefte aan flexibiliteit naar de toekomst toe. We hebben het opwaarderen van onze oplossing om óók beveiligd te zijn tegen toekomstige risico¹s hiermee zo eenvoudig mogelijk gemaakt."

WatchGuard Firebox X geïntegreerde beveiligingsoplossing

De Firebox X serie is speciaal ontworpen voor middelgrote tot grote bedrijven en levert een combinatie van firewall, VPN, application layer security, intrusion prevention, spam blocking, web filtering en authenticatie in één apparaat. Over een periode van vier jaar is de Firebox X ruim 80% goedkoper dan vergelijkbare toepassingen in de markt.

Prijzen en beschikbaarheid

Firebox X model upgrades zijn direct beschikbaar voor advies verkoopprijzen variërend van US $1019 (voor de upgrade van Firebox X500 naar X700) tot US $4199 (voor de upgrade van Firebox X500 naar X2500). De optionele 3 poort-upgrade (met OEhigh availability capability¹) is ook direct beschikbaar voor de advies verkoopprijs van US $629. De Firebox X en optionele services zijn beschikbaar via WatchGuard resellers wereldwijd. Op www.watchguard.com is de dichtstbijzijnde reseller of distributeur te vinden.

(515 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE
Over WatchGuard Technologies

WatchGuard is wereldwijd een toonaangevende leverancier van netwerkbeveiligingsoplossingen voor middelgrote tot grote bedrijven. Het bedrijf biedt geïntegreerde, robuuste beveiligingsproducten en -diensten die gemakkelijk toe te passen, te beheren en uit te breiden zijn. De Firebox X serie van uit te breiden, geïntegreerde beveiligingsapparatuur is ontworpen om volledig te kunnen worden ge-upgrade als een organisatie groeit en om de beste combinatie te bieden van veiligheid, prestaties, intuïtieve interface en kosteneffectiviteit. WatchGuard¹s OEIntelligent Layered Security¹ architectuur beschermt effectief en efficiënt tegen bedreigingen en biedt de flexibiliteit om additionele beveiligingsfunctionaliteit en diensten van WatchGuard te integreren. Ieder WatchGuard product wordt geleverd met een initieel LiveSecurity Service abonnement, met vulnerability alerts, software updates, beveiliginginstructies van experts en superieure klantenservice waarmee klanten beveiligingszaken de baas kunnen blijven. Meer informatie over WatchGuard kunt u vinden op: www.watchguard.com.

WatchGuard, LiveSecurity and Firebox are either registered trademarks or trademarks of WatchGuard Technologies, Inc. or its subsidiaries in the United States and/or other countries. All other trademarks are the property of their respective owners.


---

LEWIS Communications BV
Marketing and Media relations for Technology Companies Petunialaan 28
5582 HA Waalre
Nederland

tel: +31 (0)40 235 46 00
fax: +31 (0)40 235 46 01
web: http://www.lewispr.com
e-mail: persinfo@lewispr.com

Contactpersonen:
Yvonne van Bokhoven Marco Weeber LEWIS PR voor WatchGuard WatchGuard Benelux +31 (0)40 235 46 00 +31 (0)70 426 22 25

watchguard@lewispr.com marco.weeber@watchguard.com


---