Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

JETLAG RECOVERY-ARRANGEMENT DUINLUST VOOR REGELMATIGE REIZIGERS

Overveen, april 2004 Iedereen die regelmatig vliegt weet het; een jetlag heeft een enorme impact op de fysieke, mentale en emotionele gesteldheid van de reiziger. Lichtgeraaktheid, ongeduldigheid, een droge huid, hoofdpijn en vermoeidheid zijn slechts enkele van de symptomen van de jetlag. Het resultaat is meestal een slechte dag en ondermaatse prestaties. Maar dat is onnodig met de juiste aanpak. Duinlust Vitality Resort in Overveen heeft daarom voor de frequente luchtreiziger, die snel wil herstellen van een lange of vermoeiende reis, een speciaal arrangement samengesteld. 'Jet Stream Jetlag Recovery', dat is de titel van dit unieke arrangement, waarbij aroma's een belangrijke rol spelen.

De behandeling start met stretch- en relaxoefeningen, gevolgd door een verfrissende bodyscrub om je huid te ontdoen van dode huidcellen en de doorbloeding weer goed op gang te brengen. Daarna volgt een Aromatherapy Bath met een keuze uit verschillende Bath Blends. Liggend in je private whirlpool inhaleer je de aroma's en neemt je huid de rest van de aroma's op. Bovendien hebben deze aroma's een verzachtend effect op je geest en spieren. Na het bad volgt een Elemental Nature Massage. Afhankelijk van je wensen worden verschillende massagetechnieken gebruikt voor een luxe door en door ontspannende behandeling. Tenslotte kun je er voor kiezen om een acupunctuurbehandeling toe te voegen aan het arrangement. Acupunctuur is een eenvoudige methode om tijd en plaats in je lichaam te synchroniseren. Dit all-in-arrangement kost Euro 210,-. Dit bedrag is inclusief lunch en gebruik van de sauna, Hammam, HealthClub, slippers, handdoeken en een badjas. Voor acupunctuur betaal je een meerprijs van Euro 52,50 (1 uur).

Voor het maken van een afspraak voor dit Jetlag Recovery-arrangement is Duinlust Vitality Resort telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur, telefoon (023) 510 06 51.

/ / / /



Ingezonden persbericht