Gemeente Wormerland


Wet Milieubeheer

Burgemeester en wethouders van Wormerland maken bekend:

Er is een vergunning op grond van de Wet milieubeheer verleend aan:

Habulas V.O.F., voor het oprichten van een las- en constructiebedrijf aan de Malerstraat 5 B te Wormer.

Inzage van stukken
De definitieve beschikking en eventuele andere stukken liggen vanaf 12 april 2004 gedurende
zes weken ter inzage in het gemeentehuis, gevestigd aan de Koetserstraat 3 te Wormer.
Het gemeentehuis is, naast de dagelijkse openstelling van 08.30 tot 16.30 uur, tevens elke donderdagavond geopend van 16.30 - 20.00 uur.

Beroep
Gedurende zes weken na de dag waarop de definitieve beschikking ter inzage is gelegd kan beroep worden ingesteld door:

a degenen die bedenkingen hebben ingebracht tegen het ontwerp van het besluit;

b de adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de gelegenheid advies uit te brengen over het ontwerp van het besluit;

c degenen die bedenkingen hebben tegen wijzigingen die bij het nemen van het besluit ten opzichte van het ontwerp daarvan zijn aangebracht;

d belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen bedenkingen te hebben ingebracht tegen het ontwerp van het besluit.

Het beroepschrift moet zijn gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Eveneens kan een verzoek aan de voorzitter van deze afdeling worden gericht tot het treffen van een voorlopige voorziening.
Het griffierecht voor het indienen van een beroepschrift bedraagt 136,- voor een natuurlijk persoon en 273,- voor rechtspersonen en een gezamenlijk beroepschrift van twee of meer personen. Dezelfde bedragen gelden voor een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening.

Artikel 8.19 Wet milieubeheer
Op grond van artikel 8.19 van de Wet milieubeheer hebben wij de volgende meldingen ontvangen:

Bouwbedrijf Hooijschuur, betreffende het in gebruik nemen van een verfspuitinstallatie aan de Eendrachtstraat 4 te Wormer;

Gerkens Cacao BV, betreffende het vervangen van een luchtbehandelingskast en het plaatsen van twee luchtgekoelde condensors op het dak aan de Veerdijk 82 te Wormer.

De veranderingen leiden niet tot een andere inrichting dan waarvoor vergunning is verleend. De veranderingen geven geen aanleiding tot wijziging van de milieuvoorschriften. De meldingen zijn daarom ontvankelijk en geaccepteerd.

Inzage van stukken
Stukken met betrekking tot de meldingen liggen vanaf 12 april 2004, gedurende 6 weken ter inzage op het gemeentehuis aan de Koetserstraat 3 te Wormer. Het gemeentehuis is, naast de dagelijkse openstelling van 08.30 tot 16.30 uur, tevens elke donderdagavond geopend van 16.30 - 20.00 uur.

Bezwaar
Belanghebbenden kunnen binnen 6 weken, te rekenen vanaf de publicatiedatum van deze bekendmaking een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Wormerland, Postbus 20, 1530 AA te Wormer.
Belanghebbenden die tegen het besluit bezwaar hebben gemaakt, kunnen ook een verzoek om voorlopige voorziening indienen. Het verzoekschrift moet worden gericht aan de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA s- Gravenshage.