Gemeente Hulst


Persbericht - 13.04.2004

Persconferentie mbt Hoefijzerfabriek Kerckhaert te Vogelwaarde

Hoefijzerfabriek Kerckhaert te Vogelwaarde streeft al langere tijd naar uitbreiding van haar productieactiviteiten. Aanvankelijk ware deze uitbreidingsplannen voorzien op een reeds door Kerckhaert aangekocht landbouwperceel.
Dit perceel grensde direct aan de fabriek op Rapenburg. Procedures om tot een dergelijke uitbreiding komen van de hoefijzerfabriek in Vogelwaarde te komen, zijn uiteindelijk op niets uitgelopen. Hetzelfde geldt voor het onderzoek naar de mogelijkheden om tot algehele bedrijfsverplaatsing te komen.

Dit heeft er toe geleid dat Hoefijzerfabriek Kerckhaert er uiteindelijk voor heeft gekozen om een plan te ontwikkelen voor aanpassing van de bedrijfsvoering in de hoefijzerfabriek te Vogelwaarde.
Daarnaast is een plan ontwikkeld voor de bouw van een distributiecentrum in Hulst op het bedrijventerrein Hogeweg.

PERSCONFERENTIE
Omtrent bovenstaande ontwikkelingen vindt deze middag dinsdag 13 april 2004 om 16.00 uur in de commissiekamer van het stadhuis te Hulst een persconferentie plaats. Tijdens deze bijeenkomst worden de plannen en ontwikkelingen toegelicht.
Hierbij zullen namens de gemeente burgemeester Mulder en wethouder Pauwels vertegenwoordigd zijn. Namens Hoefijzerfabriek Kerckhaert is de heer Compiet aanwezig.

---

Gemeente Hulst Team Communicatie
Micaëla Van Bunder.
Tel : 0114-389136
Gsm : 06-51427331
Fax : 0114-314627
Email: mbe@gemeentehulst.nl