Politie Noord-Holland-Noord

Alkmaar en omgeving, dinsdag 13 april

Alkmaar 13-04-2004 - 13.02 uur

Meisje gewond na aanrijding met fietser
Egmond aan Zee, maandag 12 april 2004.
Maandagmiddag omstreeks 14.40 uur raakte een 16-jarig meisje uit Witten (D) gewond nadat zij was aangereden door een fietser. De fietser, een 46-jarige inwoner van Akersloot, reed over de Boulevard Ir de Vassy toen het meisje plotseling tussen twee geparkeerde auto's de weg overstak. Bij de aanrijding die volgde kwam het slachtoffer ten val en raakte gewond aan haar hoofd. Zij is onbekend hoofdletsel overgebracht naar het ziekenhuis en daar opgenomen. De fietser bleef ongedeerd.

Vechtpartij
Egmond aan Zee, maandag 12 april 2004.
Maandagavond ontstond een vechtpartij op het kermisterrein aan het Westeinde. Twee groepen jongeren uit Egmond aan Zee en uit Egmond aan de Hoef raakten met elkaar slaags. De reden van de vechtpartij is niet duidelijk geworden. Een van de vechtenden, een 16-jarige jongen uit Egmond aan de Hoef, raakte gewond in zijn gezicht. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis in Alkmaar.

Diefstal bestelwagen.
Alkmaar, dinsdag 13 april 2004.
In de nacht van maandag op dinsdag werd een auto ontvreemd vanaf een bedrijventerrein aan de Smaragdweg. De eigenaar parkeerde de bestelwagen daar maandag de 12e. Toen hij dinsdagmorgen omstreeks 03.00 uur terug kwam bleek de auto verdwenen. Het bleek dat de dader een gat had gemaakt in het hekwerk om het terrein. De gestolen bestelwagen is van het merk Hyundai, type H100. De auto is wit van kleur en voorzien van het kenteken VN-PS-53.

Gestolen taxi aangetroffen
Heiloo, dinsdag 13 april 2004.
In de nacht van maandag op dinsdag werd door een medewerker van een beveiligingsbedrijf een verlaten taxi aangetroffen op de Hoefsmid. De deuren van de auto waren los en de sleutel lag in de auto. Na enig speurwerk bleek de auto afkomstig te zijn van een taxibedrijf uit Heiloo. Daar was de auto uit de garage weggenomen. Men was in het bedrijf gekomen door het vernielen van een raam. De auto is weer ter beschikking gesteld aan het bedrijf.

Inbreker slapend aangetroffen.
Alkmaar, dinsdag 13 april 2004.
In de nacht van maandag op dinsdag troffen agenten een slapende inbreker, een 36-jarige man uit Alkmaar, aan in een bedrijfspand aan het Verdronkenoord. Bij de politie was een inbraak in het betreffende gebouw gemeld. Het bleek dat de verdachte het pand was binnen gekomen door het vernielen van een deur. Bij het doorzoeken van het bedrijf werd de verdachte slapend aangetroffen in één van de ruimtes. Hij aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Het is niet bekend of er goederen zijn weggenomen.