Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Achterhoek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT ACHTERHOEK


13 april 2004


Doetinchem - Gewonde bij aanrijding


Maandag vond rond 18.40 uur een aanrijding plaats op de Kruisbergseweg. Een 17 jarige bestuurder van een scooter uit Zelhem stond stil voor de wegafsluiting op de Kruisbergseweg. Net toen hij wilde wegrijden richting Hengelo reed een 16 jarige bestuurder van een scooter uit Doetinchem tegen hem aan. Hierdoor kwam de 16 jarige te vallen en de18 jarige passagier van de Doetinchemmer uit Zelhem raakte hierbij gewond. Hij werd met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.


Zelhem - Teveel gedronken


Een 53 jarige automobilist uit Doetinchem blies vannacht rond 03.00 uur bij controle op de Halseweg 1,2 prom. Aan de vrouw werd een transactie uitgereikt.


Doetinchem - Mogelijke fietsendief aangehouden


Door een werknemer van een beveiligingsbedrijf werd vannacht omstreeks 01.00 uur een 23 jarige inwoner uit 's-Heerenberg aangehouden. De beveiligingsman zag dat de 23 jarige op het treinstation probeerde een slot van een fiets open te breken. De man werd aangehouden en overgedragen aan de politie. De inwoner uit 's-Heerenberg werd voor onderzoek ingesloten.


Wehl - Diefstal auto


Vanaf een perceel aan de Grensweg werd maandagavond tussen 19.00 en 22.00 uur een auto weggenomen. Het betreft een groene Nissan Patrol bedrijfswagen voorzien van het kenteken: VT-HL-96. Een 22 jarige inwoner uit Wehl heeft aangifte gedaan.


Doetinchem - Inbraak in camper


In de nacht van zondag op maandag werd ingebroken in een camper. Deze stond geparkeerd aan de Voltastraat. Het slot werd geforceerd. Weggenomen werden onder andere een radio cd-speler, navigatiesysteem en een afstandsbediening.


Winterswijk - Controle


Werd maandagmiddag in de omgeving van Winterswijk gecontroleerd. Hierbij zijn de volgende bekeuringen gevallen: 2x fout parkeren, 1x niet dragen helm, 1x niet in bezit bromfietscertificaat, 1x teveel vermogen bromfiets en 1x verlichting op lastdrager.


Einde berichten.


Nadere informatie:

Politievoorlichting

055 - 548 60 52

055 - 548 6058


---- --