BNN

WOUTER VAN DER GOES NIEUWE BNN-DJ OP 3FM

BNN heeft Wouter van der Goes aangetrokken als nieuwe radio-DJ. Wouter is iedere doordeweekse dag tussen 16.00 uur en 18.00 uur op BNN-3FM te horen met een nieuw, fris en actief programma.

Muziek speelt meer dan ooit een essentieel onderdeel in deze BNN show. Luisteraars kunnen in het programma stemmen op hun favoriete urbanplaat uit de Urban Top 40 die wekelijks wordt samengesteld. Uit de top drie wordt dagelijks een plaat in de uitzending gedraaid.

Tijdens de uitzending schakelt Wouter een aantal maal over naar zijn 'Personal Assistant'. De PA is zijn verlengstuk in het land en wordt opgetrommeld voor een actie, actualiteit of een missie. Zo kan de 'Assistant' naar een grote demonstratie gestuurd worden om daarvandaan verslag te doen en ter plekke een aantal opdrachten van Wouter (en/of de luisteraar) uit te voeren. Maar ook de aankomst van een wereldster op Schiphol of een belangrijke voetbalwedstrijd kunnen aanleiding zijn om hem met een missie op pad te sturen.

Daarnaast praat Wouter de luisteraars bij over het meest opvallende (show)nieuws van die dag waarbij het nieuws van bn'ers uit de entertainment- en echte wereld zélf wordt verkregen.

Radio-directeur Dave Kentie is blij met de nieuwe aanwinst: 'Wouter is een DJ die goed bij BNN past: een strakke en ervaren dj met een geluid waar je blij van wordt. Bij BNN noemen we dat Lust for Life.'

Ook Wouter van der Goes heeft veel zin in zijn nieuwe baan: 'BNN is voor mij het meisje waar ik al heel lang een oogje op heb. We zijn een paar keer uitgeweest en ik mag er nu eindelijk op (op de zender dus....). Maar serieus: Ik hou van een omroep met een ziel. Bij BNN vind ik dat enorm. Het is inmiddels de meest herkenbare jongerenomroep van Nederland. Daarnaast is 3FM toch de zender die iedereen in Nederland het langst kent en het wordt hoog tijd dat we dat gaan uitbuiten. 3FM kan zich onderscheiden en durft dat ook te doen. Daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen.'

Wouter van der Goes werkte eerder bij Radio 538 en presenteert op dit moment 'Wout in de Middag' bij Yorin FM. Daarnaast is hij de vaste voice-over van Idols en Yorin TV.