Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Noordwest-Veluwe


P E R S B E R I C H T


13 april 2004


Elspeet - Ingebroken in auto

Maandagmiddag werd tussen 15.15 en 16.00 uur ingebroken in een auto op het parkeerplaats van de begraafplaats aan de Kleine Kolonieweg. Er werd een ruit ingeslagen en uit de auto werd een handtas weggenomen. Het gaat om een zwarte leren tas met daarin onder andere rijbewijzen en een kentekenbewijs. Een 58 jarige inwoner uit Nunspeet heeft aangifte gedaan.


Elburg - Fout parkeren


Maandag werd op verschillende locaties gecontroleerd. Er werden drie bekeuringen uitgeschreven voor parkeren op de stoep en er werd drie maal bekeurd voor parkeren aan de havenkade en in de binnenstad.


'T Harde - Diefstal uit auto


Maandag werd tussen 14.30 en 20.30 ingebroken in de auto van een 18 jarige inwoner uit Poederoijen. Deze stond geparkeerd bij een restaurant aan de Eperweg. Weggenomen werden onder andere kleding, een mobiele telefoon en de autoradio cd-speler.


Elburg - Camper in brand


Op het industrieterrein aan de Slenk was maandagavond omstreeks 20.35 uur door onbekende oorzaak brand ontstaan in een camper. De brandweer heeft de brand geblust. De schade is niet bekend.


Putten - Verlopen APK


Op de Stenenkamperseweg wilden agenten vannacht rond 01.235 uur een auto controleren. Bleek dat de APK verlopen was. De 54 jarige bestuurder uit Putten kan een boete tegemoet zien.


Vaassen - Aanrijding / Onder invloed


Op de Laarseweg kwamen maandag omstreeks 17.35 uur een auto en een landbouw-voertuig met elkaar in botsing. Bij het passeren week de bestuurder van het landbouw-voertuig, een 34 jarige inwoner uit Vaassen, niet genoeg uit. Hierbij raakte de auto van een 60 jarige bestuurder uit Hattem beschadigd. Bi controle bleek dat de 34 jarige had gedronken en hij blies 1,9 prom. Het rijbewijs werd ingevorderd.


Epe - Controle geslotenverklaring


Maandagmiddag werd gecontroleerd op de rotonde Tongeren. Hierbij werden 28 bestuurders bekeurd voor het negeren van de geslotenverklaring.


Harderwijk - Inbraak


Bij een bedrijf aan de Flevoweg werd in de nacht van zondag op maandag ingebroken. Er werd een ruit vernield om in het pand te komen. Weggenomen werd een onbekend geldbedrag.


Einde berichten


Nadere informatie:

Bureau Persvoorlichting

055 - 548 60 58

055 - 548 60 52



---- --