Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District IJsselstreek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


13 april 2004


Lochem - Gewonden bij kop - staart botsing


Maandagmiddag vond op de Goorseweg een aanrijding plaats, waarbij drie auto's betrokken waren. Een 23 jarige automobilist uit Gelselaar reed over de Goorseweg richting Lochem. Voor hem reden in dezelfde richting een 20 jarige automobilist uit Hengevelde en een 67 jarige automobilist uit Neede, waarbij de 67 jarige voorop reed. Deze moest afremmen en de andere twee bestuurder konden niet op tijd stoppen, waardoor een aanrijding ontstond. De 68-jarige echtgenote van de man uit Neede en een 17-jarige meisje in de auto van de Hengevelder hadden behoorlijk last van de nek en werden voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.


Warnsveld - Inbraak in trekker


Afgelopen weekend werd ingebroken een trekker met oplegger. Deze stond geparkeerd op een afgesloten parkeerterrein aan de Lage Weide. Van de oplegger werd zeil kapot gesneden. Het is niet bekend of er iets werd weggenomen. Wel werden er verschillende dozen opgemaakt.


Voorst - Diefstal uit keuken


In de nacht van zondag op maandag werd ingebroken in de keuken van een flatgebouw aan de Nieuwenhof. Weggenomen werden onder andere een weegschaal, een snijmachine en messen. Het is niet bekend hoe men binnen kon komen.


Steenderen - Vissen zonder vergunning


Zondag werd gecontroleerd bij De Grote Beek in het natuurgebied. Er zaten vijf mannen uit Bielefeld (D) te vissen. Zij bleken niet in het bezit van een geldige vergunning en kregen een bekeuring.


Lochem - Overlast door jeugd


Maandagavond waren zes jongeren in de leeftijd van 15 tot 19 jaar uit Lochem aan het voetballen in een fietsenhok van een school aan het Curieplein. Hierbij veroorzaakten zij nogal wat overlast voor omwonenden. Hen werd een bekeuring aangezegd.


Brummen - Geen gordel


Maandagmiddag werd op verschillende locaties gecontroleerd. Hierbij werden vijf bekeuringen opgemaakt voor het niet dragen van de autogordel.


Einde berichten


Nadere informatie:

Bureau Persvoorlichting

055 - 548 60 58

055 - 548 60 52



---- --