Ingezonden persbericht


Zware jongens bij Kahuna Network Solutions ICT beveiliging

Amersfoort, 13 april 2004 Kahuna Network Solutions heeft een drietal seniore beveiligingsspecialisten aangetrokken en daarmee de eigen organisatie aanzienlijk versterkt. Hun benoeming is reeds ingegaan.

Marek Syroka (35) is een van de weinige Certified Information Systems Security Professionals (CISSP) in Nederland. De Canadees van Poolse afkomst Syroka heeft onder meer gewerkt bij AT&T als specialist informatiebeveiliging. Ook Koos van Rijs (58) is als Senior Technical Consultant een oudgediende in de Nederlandse beveiligingsmarkt. Hiervoor was Van Rijs als zelfstandig security consultant actief. Rogier Posthuma (35) heeft vanuit de wetenschap de overstap gemaakt naar Kahuna. Posthuma is tevens docent netwerkbeveiliging aan de postdoctorale opleiding Master of Security in Information Technology (MSIT) aan de TIAS Business school.

De nieuwe collega s betekenen een grote aanwinst voor Kahuna Network Solutions. Zij brengen een hoop kennis en ervaring met zich mee. Het is tekenend dat actief willen meehelpen Kahuna verder te doen groeien in kennis en kunde op het gebied van beveiliging. Dat zegt Marc de Jong Luneau, Managing Director van Kahuna Network Solutions. Naast beveiligingsprojecten op het gebied van ICT Security en eCommerce zullen de nieuwe medewerkers zich ook gaan bezighouden met de veiligheidsaspecten rondom grootschalige migraties naar Windows XP en Windows 2003.

Kahuna

Kahuna ondersteunt organisaties die zaken willen doen via internet. Kahuna onderscheidt zich doordat het bedrijf de oplossingen voor de opdrachtgever ook kan beheren (outtasking). De klant koopt dus geen complexe technologie maar toepasbare functionaliteit. Kahuna Network Solutions ontwikkelt en beheert de snelle, veilige en 100% beschikbare infrastructuur die daarvoor nodig is. Kahuna behoort in Nederland tot de marktleiders op het gebied van managed security. Kahuna Business Solutions helpt organisaties met het managen van hun e-mail- en klantcontacten met o.a. web-selfservice via het Internet. Kahuna levert een uitgebreide reeks aan eCRM-oplossingen, doorgaans op basis van Kana-producten. Kahuna Telecom beheert de spraak en datacommunicatie voor bedrijven door telefonie en DSL te leveren met toegevoegde waarde. Kahuna IP-communications helpt bedrijven hun spraak-, data- en beeldcommunicatie te verbeteren door innovatieve inzet van voorzieningen op basis van IP.

Opdrachtgevers van Kahuna zijn onder meer Boekhandelsgroep Nederland, Kamer van Koophandel, Van Kooij Mercedes, Spaaradvies, Belastingdienst, Gemeente Eindhoven, IB-Groep, Nederlandse Spoorwegen, Ohra en Wehkamp. Kahuna is een Nederlands bedrijf met internationale ambities. Kahuna is in 1997 opgericht en is gevestigd in Amersfoort. Kahuna heeft ongeveer vijftig medewerkers in dienst en telt op dit moment 10 vacatures. Ga voor meer informatie naar www.kahuna.nl

Kahuna is winnaar van de ICT Company Award 2002. Kahuna is nummer 4 op de Deloitte & Touche Fast50 van snelgroeiende hightech-bedrijven. Verder is Kahuna de winnaar van de ComputerPartner Award 2003 voor de meest innovatieve reseller.

Vlnr op de foto: Koos van Rijs, Rogier Posthuma en Marek Siroka