Ingezonden persbericht


Honeymoon package Avila Beach Hotel op Curacao

PERSBERICHT

ja, ik wil...op curacao
trouwen of onvergetelijke huwelijksreis in het avila beach hotel

Curaçao, april 2004... Genieten met de liefde van je leven onder wuivende palmbomen, op parelwitte stranden uitkijkend over een hemelsblauwe oceaan en dineren onder de adembenemende sterrenhemel. Dit zijn de kenmerken voor een ideaal begin van de wittebroodsweken... en van het Avila Beach Hotel op Curaçao. Dit hotel heeft alle ingrediënten om van de mooiste dag een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Avila Beach biedt tevens voor de pas getrouwden een romantisch honeymoon pakket aan.

Honeymoon in Avila Beach
Samen dineren onder de sterren omringd door palmbomen, fakkels en de ruisende zee op de achtergrond. Het elegante en koloniale Avila Beach hotel heeft speciaal voor pas getrouwden een romantisch pakket samengesteld. Genieten van een fles champagne bij aankomst, bloemen, kaarsen en romantische cd's op de kamer, ontbijt op bed en een fantastisch candlelight diner voor twee op het privé strand van het hotel en niet te vergeten....heel veel privacy!

Trouwen in Avila Beach op Curaçao
Hagelwitte stranden, een azuurblauwe zee, romantische baaitjes. Curaçao overtreft de stoutste dromen. Trouwen in een romantisch oud stadhuis, traditioneel in de kerk,op het strand van Avila Beach of zelfs onder water. Niets is onmogelijk! Curaçao is het ideale eiland voor het perfecte huwelijk. De klassieke architectuur van de koloniale gebouwen geven de tropische locatie een Caribische charme en biedt de keuze uit sfeervol ingerichte zalen en kamers voor een onvergetelijke dag. Bovendien worden er ook huwelijksplechtigheden in het 18e eeuwse Simón Bólivar museum Octagon gegeven of nóg romantischer op het strand. Avila Beach biedt de unieke mogelijkheid om huwelijk en huwelijksreis te combineren met haar speciale huwelijksarrangement.

Avila Beach Hotel
Sinds 1949 is het charmante Avila Beach Hotel gevestigd in het 18e eeuwse gouverneurshuis op Curaçao. Hiermee vertegenwoordigt het hotel de historie en cultuur van Curaçao, het grootste eiland van de Nederlandse Antillen. Gedurende de afgelopen jaren is Avila Beach Hotel uitgegroeid tot een elegant resort, met circa 100 sfeervolle hotelkamers en suites, twee privé stranden, diverse bars en restaurants en een tennisbaan. Zie voor meer informatie www.avilahotel.com.