Politie Drenthe

dinsdagmiddag

Emmen 13-04-2004 - Nieuws van Politie Drenthe

Diefstal vanaf bouwterrein
RODEN Vanaf een bouwterrein aan de Heerestraat zijn diverse installatiematerialen gestolen, waaronder fittingen en afvoerbuizen. De daders waren op het bouwterrein gekomen door het forceren van het slot op de omheining. De schade wordt geschat op ruim vier duizend euro.

Ruzie over honden
HOOGEVEEN Dinsdagmorgen rond half acht kregen twee bewoners uit de Rietgans onenigheid en vielen er klappen. Een 22-jarige man kreeg een klap met een stalen pijp op zijn schouder van zijn 55-jarige buurtgenoot. Het slachtoffer bekwam een wond en een kneuzing aan zijn schouder en heeft zich onder dokters behandeling moeten stellen. De onenigheid ontstond over hun honden. Hierbij hebben de honden zich ook laten gelden en beide mannen zijn vermoedelijk gebeten. Een onderzoek wordt ingesteld.

Diefstal in schuur
ASSEN Uit een schuur aan de Burgemeester Bothenius Lohmanweg zijn diverse gereedschappen gestolen. In de nacht van 12 op 13 april is er in de schuur ingebroken, waarbij de daders deuren forceerden om binnen te komen. Een inventarisatie moet nog uitwijzen wat er precies weg is.

Vernieling bouwkeet

COEVORDEN Aan het Stieltjeskanaal is in het paasweekeinde geprobeerd in te breken in een schaftkeet. Dit is niet gelukt, maar wel zijn er daardoor diverse vernielingen gepleegd. Zo werd een raam stuk geslagen, achterlichten vernield en geprobeerd de deur open te breken. De schade wordt geschat op ruim 750,- euro.

Roel Hallink verzorgt de voorlichting voor Politie Drenthe tot donderdag 16.30 uur. Tel. 0591-662014 of 06-51 52 8156. info@politie-drenthe.nl