Gemeente Enkhuizen

Week 15: Structuurplan Enkhuizen

Op dinsdag 13 april 2004 wordt ten behoeve van de inspraak een planpresentatie en tevens inspraakavond belegd in het Wijkcentrum De Witte Duif aan de Meeuwenlaan te Enkhuizen. De aanvang is om 19.30 uur.

Ten behoeve van de inspraak ligt het voorontwerp van het Structuurplan Enkhuizen met ingang van 1 april 2004 tot en met woensdag 28 april 2004 tijdens de openingstijden voor een ieder ter inzage bij het Loket Bouwen & Wonen in het stadskantoor, Hoogstraat 11 en in de Openbare Bibliotheek aan het Kwakerspad 3. Voorts wordt het Structuurplan op een aantal kaartbeelden gepresenteerd in de hal van het stadskantoor. Het voorontwerp van het Structuurplan Enkhuizen kan eveneens geraadpleegd worden op de internetpagina van de gemeente: www.enkhuizen.nl.
U vindt dit onder gemeentenieuws bouwzaken structuurplan. Hierbij kunt u het Structuurplan in PDF-formaat downloaden van de gemeentelijke internetsite.

Na afloop van de inspraakperiode vindt verwerking van de zienswijzen plaats. Burgemeester en wethouders zullen daarbij bepalen of en in hoeverre aan de zienswijzen gehoor kan worden gegeven en of deze eventueel tot wijzigingen in het ontwerp-structuurplan moeten leiden. Vervolgens zal het ontwerp-Structuurplan Enkhuizen in de formele vaststellingsprocedure volgens de Wet op de Ruimtelijke Ordening worden gebracht.

Informatie: Dhr. A. de Jong, Stedelijke Ontwikkeling/Ruimtelijke Ordening, tel.: (0228) 36 02 45.

Datum laatst gewijzigd: 7/4/2004