Gemeente Gouda


04.073 'Man bijt hond' in Gouda

datum: 8 april 2004
afdeling: Communicatie en persvoorlichting
contactpersoon: J. Stout-van Rijn
telefoon: 0182-588497

'Man bijt hond' in Gouda

Van dinsdag 13 april tot en met vrijdag 16 april 2004 staat de babbelbox van Man bijt Hond in Gouda. De babbelbox wordt geplaatst bij de ingang van het Stadskantoor en de Nieuwe Marktpassage in de Agnietenstraat. De opnametijden zijn van 11.00 tot 14.00 uur.

Het projectteam van de Tien Gouden Stadsregels heeft Man bijt Hond uitgenodigd in Gouda. Met behulp van de babbelbox gaan zij vragen stellen aan voorbijgaande Gouwenaren. De babbelbox van het televisieprogramma Man bijt hond reist door het hele land om mensen een vraag voor te leggen. Het programma is op zoek naar wat mensen bezighoudt. Door klein nieuws groot en groot nieuws klein te maken poogt men Nederland elke werkdag met een knipoog in beeld te brengen.

Gouden Stadsregels

In 2002 hebben 3.800 Gouwenaars de Tien Gouden Stadsregels gekozen. Dit bleek het startsein voor een stadsbrede discussie. Het initiatief van de gemeente krijgt steeds meer bijval van Goudse organisaties en inwoners van Gouda. Het project Tien Gouden Stadsregels wil bereiken dat inwoners van Gouda de tien regels kennen, elkaar durven aanspreken op de regels en dat steeds meer mensen actief betrokken zijn bij de uitvoering. Meer informatie over de Tien Gouden Stadsregels vindt u op de website: www.goudenstadsregels.nl.

Footer