DDN combineert kostenbesparing met meer kwaliteit

Texass: het digitale kantoor voor de assurantiepraktijk

AMSTERDAM, 20040413 -- DDN brengt dit voorjaar met Texass een uniek programma op de markt dat exclusief is ontwikkeld voor het Intermediair. Texass zorgt voor een zorgeloos papierarm kantoor voor de assurantietussenpersoon. Nog nooit kwam er een zo compleet en door en door in de praktijk getest product op de markt waarmee het Intermediair kosten bespaart en de kwaliteit aan dienstverlening verbetert. DDN, gevestigd in Amsterdam, is ontstaan uit een combinatie van bedrijven uit de software en assurantiebranche.



In een paar klikken is alles binnen handbereik; facturen, lopende en afgelegde dossiers, bezoeknotities, klantgegevens, aantekeningen per klant, betalingen en polisoverzichten. Al tijdens het telefoongesprek met de klant kunnen mutaties direct verwerkt worden, inclusief de brieven aan de klant en maatschappij. De kracht van dit product is de bron; deze ligt namelijk in de verzekeringsbranche en niet, zoals gewoonlijk in de IT-sector.


Texass (ondersteunt besturingsprogramma's als Linux, Unix, Windows 2000, Windows XP en Novell) is ontwikkeld voor het beheer van het volledige bedrijfsproces van iedere Intermediair. Het maakt het heel eenvoudig om de meest complexe dossiers te beheren en de administratieve rompslomp tot een minimum te beperken. De praktijk heeft bewezen dat dit papierloze kantoor niet alleen voor een betere kwaliteit van het werk zorgt, maar ook voor een flinke besparing op personeels- en administratiekosten.


DDN houdt zich exclusief bezig met het mogelijk maken van een effectief, hoogwaardig en kostenbesparend, digitaal kantoor voor het Intermediair. Deze branche is niet te vergelijken met iedere andere branche en verdient daarom een systeem dat zich helemaal aan de wensen van de verzekeringsondernemer aanpast. Aan Texass is ruim tien jaar softwareontwikkeling vooraf gegaan. Het programma is geperfectioneerd, omdat dankbaar gebruik is gemaakt van de kennis, wensen en ervaring van het Intermediair zelf.
De voordelen van Texass op rij:

· het Intermediair doet meer werk, met minder mensen;
· alle dossiers zijn digitaal, dus geen papieren rompslomp meer;
· er kan mee gewerkt worden vanaf iedere werkplek;
· grote besparing op de arbeidskosten door nooit meer te hoeven zoeken;
· geen excuses aan de klant "dossier is niet op zijn plaats";
· Texass ondersteunt de besturingsprogramma's Linux, Unix, Windows 2000, Windows XP en Novell;
· gebruiksklaar: geen grote investeringen maar een vast maandtarief;
· DDN zorgt voor een vlekkeloze overgang van de bestaande data en dossiers naar Texass;
· geen verwarring meer na mutaties maar altijd een vlekkeloos overzicht;
· snelle en betrouwbare afhandeling van alle klantcontacten;
· er kan altijd een beroep worden gedaan op onze professionele helpdesk.


Binnenkort geeft DDN een demonstratie van het nieuwe softwarepakket. Geïnteresseerden kunnen bellen naar 020 - 6934399 of een e-mail sturen naar info@dosned.nl.