Ingezonden persbericht

Sms4info geeft ieder radio station zijn eigen SMS dienst

APELDOORN, 20040413 -- Met radio SMS van Sms4info.nl wordt het ieder radiostation, groot of klein, mogelijk gemaakt te concurreren met de grote radio stations. Radio SMS geeft luisteraars nog meer mogelijkheden om interactief deel te nemen aan de programma's. De omroep noemt tijdens haar programma's het nummer en de SMS procedure. De presentator/dj of redacteur logt in op de radio SMS beheer pagina en ziet realtime de berichten op zijn of haar scherm verschijnen.


Gratis variant.
De grote radiostations maken nu al veelvuldig gebruik van deze SMS systemen. Voor lokale en regionale omroepen is zo'n systeem meestal te kostbaar. Sms4info heeft een gratis systeem ontwikkeld dat binnen enkele minuten gebruikt kan worden. Met dit systeem wordt er tevens geld verdient door de omroepen, voor ieder SMS-bericht dat binnenkomt bij de omroep
keert Sms4info ¤ 0,10 uit aan de omroep.

Kant en klare pakketten.
Sms4info ziet toekomst in de ontwikkeling van betaalbare SMS diensten voor specifieke doelgroepen en toepassingen. Op dit moment worden er op de site van Sms4info een aantal kant -en klare pakketten aangeboden die a la minute beschikbaar zijn. Zo is er recent een pakket op de markt gezet voor dierentuinen het zogenaamde "Zoo SMS"




Ingezonden persbericht