Ingezonden persbericht

HansaMicra douche- en badthermostaten

Betaalbaar comfort in slank design

NIJKERK, 20040413 -- De nieuwe HansaMicra douche- en badthermostaten van Hansa Nederland bieden betaalbaar comfort tijdens het douchen en baden en zijn een sieraad in de badkamer. Het slanke, eigentijdse design herbergt een keur aan betrouwbare techniek voor comfort, veiligheid, water- en energiebesparing. Met een prijsstelling vanaf ¤ 154,46 biedt HansaMicra betaalbaar comfort naar individuele voorkeur.


De HansaMicra thermostaten zijn voorzien van een gebruiksvriendelijke temperatuurgreep voor het individueel instellen van een weldadige watertemperatuur. Eventuele drukverschillen worden door het ingebouwde regelelement effectief gecompenseerd. Daarmee zijn ongewenste temperatuurveranderingen tijdens het baden of douchen verleden tijd. Deze techniek voor een constante temperatuur levert bovendien tot 50 procent besparing op water en energie op. Zo gaan weldaad en besparing hand in hand.

Beveiliging
HansaMicra is ook voorzien van een beveiliging tegen verbranding. De ingebouwde temperatuurblokkering voorkomt dat de greep ongemerkt boven de 38 graden gedraaid kan worden. Voor het kiezen van een hogere temperatuur moet bewust een extra handeling worden uitgevoerd. Door een kleine knop ingedrukt te houden kan de greep naar een hogere temperatuur gedraaid worden. Daarmee houdt HansaMicra terdege rekening met onderzoekende kindervingertjes.

Het HansaMicra programma biedt opbouw douche- en badthermostaten in diverse uitsluitmaten. Ook voor speciale installaties biedt de leverancier passende koppelingen. Bijvoorbeeld voor montage op een tegelplateau of op de badrand. Er is tevens een HansaMicra die probleemloos op bestaande koppelingen te monteren is, in geval van renovatie van een bestaande badkamer.

De HansaMicra thermostaat combineert perfect met de douches uit het HansaEcoJet programma. Dit programma biedt een keuze uit diverse, slank gevormde handdouches met 1, 2 of 3 straalsoorten, complete glijstangsets met of zonder zeepschaal of een wanddouchehouder die in drie standen kan worden ingesteld.

De Hansa armaturen zijn verkrijgbaar via de Sanitair Specialist. Een HansaMicra thermostaat is leverbaar vanaf ¤ 154,46. Een HansaEcoJet handdouche is leverbaar vanaf vanaf ¤ 22,55 en een complete HansaEcoJet glijstangset vanaf ¤ 49,09.

Meer informatie op website www.hansa-nederland.nl




Ingezonden persbericht