Ingezonden persbericht

HansaPolo en HansaEcoJet

Veelzijdige armaturen voor kosteneffectief renoveren

NIJKERK, 20040413 -- Met HansaPolo en HansaEcoJet biedt Hansa Nederland een kosteneffectieve en fraaie oplossing voor het renoveren van badkamers. De eengreepsmengkranen uit het HansaPolo assortiment hebben een slank, jong design en zijn voorzien van het HansaEco 3.5 stuurpatroon voor besparing op water en energie. Het ergonomisch vormgegeven HansaEcoJet doucheprogramma biedt diverse opties in handdouches en glijstangsets. Beide series overtuigen door design, techniek, veelzijdigheid en een uiterst aantrekkelijke prijsstelling.


HansaPolo
HansaPolo is een serie van eengreepsmengkranen voor wastafel, bidet, douche, bad en keuken. De gunstige prijsstelling en de betrouwbare kwaliteit maken deze kranen bij uitstek geschikt voor woningrenovaties. Vanaf ¤ 59,30 biedt HansaPolo niet alleen een slank, jong design maar tevens beproefde techniek. De kranen blinken uit in een gemakkelijke, lichte bediening. De fijngevoelige instelmogelijkheid van temperatuur en debiet bewijzen dat goede aandacht is besteed aan de kleinste details.

HansaEco stuurpatroon
Alle HansaPolo kranen zijn standaard voorzien van een HansaEco 3.5 keramisch stuurpatroon met waterspaarstand, temperatuurbegrenzer en een nauwkeurig stuurmechanisme. De kraan is voorzien van een geïntegreerde waterrem met spaarzone en begrensd waterdebiet en een comfortzone voor maximale watercapaciteit. Een spaarsignaal met lichte weerstand scheidt de spaar- en comfortzone.

Dankzij deze voorziening is in een gemiddelde huishouding al snel tot 50% besparing op waterverbruik te realiseren.

HansaEcoJet doucheprogramma
Het HansaEcoJet doucheprogramma is een uitgebreide serie van handdouches, glijstangsets en een badset met een aantrekkelijke prijs. Een losse handdouche is leverbaar vanaf ¤ 18,95 en een complete glijstangset inclusief handdouche is er vanaf ¤ 41,25. De glijstangsets zijn leverbaar met of zonder zeepschaal. De handdouches bieden naar keuze 1, 2 of 3 verschillende straalsoorten: een naaldstraal, massagestraal of softstraal. De flexibele straalopeningen in de douchekop verminderen aanslag van kalk en vuil en vereenvoudigen de reiniging. De HansaEcoJet badset bestaat uit een in drie standen verstelbare handdouchehouder en een doucheslang van 1600 mm. Het elegante, eigentijdse design van deze serie betekent een esthetische meerwaarde in de badkamer.

Met HansaPolo en HansaEcoJet biedt Hansa Nederland aantrekkelijke series voor woningrenovaties. De beproefde techniek, het elegante design en het gunstige prijskaartje zijn daarbij sterke troeven.

Meer informatie op website www.hansa-nederland.nl




Ingezonden persbericht