Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV)


Gepubliceerd op 26-11-2003

woensdag 14 april 2004

KNV Taxidag 2004 in Autotron Rosmalen

Oude bekende
Dé ontmoetingsdag van de taxibranche wordt op woensdag 14 april 2004 in Autotron in Rosmalen gehouden. KNV Taxidag is een bekend en sterk concept: één dag waarin de hele taxiwereld samen komt om zich op de hoogte te stellen van de laatste ontwikkelingen in taxiland. De autobranche showt de nieuwste taxi's, softwareleveranciers laten handige toepassingen voor de branche zien, bedrijfskleding wordt gepast en allerhande toeleveranciers prijzen hun product aan, of dit nu opleidingen zijn of technische middelen: op de KNV Taxidag vindt elke exposant een gewillig oor bij de bezoeker.

Meer bezoekers
De bezoekers van de KNV Taxidag 2004 zijn de taxiondernemers van Nederland. Zij zijn degenen die binnen hun onderneming de belangrijke beslissingen nemen. Nieuw op deze KNV Taxidag is dat niet alleen KNV-leden op de beurs zullen rondlopen, maar dat ook niet-leden actief worden uitgenodigd om de beurs te bezoeken. De verwachting is dat het bezoekersaantal van vorig jaar, dat rond de 750 personen lag, in 2004 overtroffen wordt.

Langere expositietijd
Wij geloven niet in een Taxidag die langer dan een dag zou duren. Wij organiseren liever een druk bezochte dag, waarbij iedereen energiek de zeilen moet bijzetten, dan een twee- of driedaagse beurs waarbij je mag hopen dat het bezoek zich gelijkmatig verdeelt over de dagen en waarbij het gevaar aanwezig is dat het een ongezellige beurs wordt, waardoor de bezoekers korter blijven. De KNV Taxidag staat als een huis. Het staat bij de ondernemers bekend als een gezellige dag waarbij het grootste gedeelte van de bezoekers de hele dag meemaken. Dit komt ook doordat er genoeg te doen is: in kleine workshops die een half uur duren en waar maximaal 75 mensen aan kunnen deelnemen, wordt kennis in de branche gedeeld. De verloting van een taxi onder de KNV-leden zorgt ervoor dat dit segment sowieso tot het einde toe aanwezig blijft. Daarnaast biedt het cateringeiland met terras een rustpunt waar de verschillende bezoekers elkaar kunnen spreken. De beurstijden van Taxidag 2004 zijn verruimd: de beurs begint om 10.30 uur en zal om 18.30 uur eindigen.

Standbemanning en relaties
Voor standbemanning hanteren wij als vuistregel: één persoon per 15 vierkante meter standruimte. Kleinere stands van minder dan 24 m2 mogen met twee personen standbemanning staan, vanaf 30 m2 geldt de bovenstaande vuistregel. Tegelijk bestaat voor u de mogelijkheid om uw relaties uit te nodigen. Hiervoor kunt u bij KNV Taxi relatiekaarten bestellen. De kosten van deze kaarten zullen ? 20,= bedragen, dit is tegen kostprijs. Hiervoor krijgt uw relatie een entreekaart en cateringbonnen voor 2 koffie, een lunch en drie drankjes naar keuze.

Lagere beurskosten
In een tijd waarin alles duurder lijkt te worden en het moeilijker lijkt om producten aan de man te brengen, kiest KNV Taxi ervoor om de prijs per vierkante meter met 15% te verlagen. Ten opzichte van vorig jaar bent u voor dezelfde afmetingen beursvloer dus 15% goedkoper uit, er worden meer bezoekers verwacht en u krijgt langer de tijd om deze bezoekers te ontvangen. Kortom: extra voorwaarden om het succes van uw deelname als exposant aan de KNV Taxidag 2004 te vergroten.

Nu al

- Reserveer nú al in uw agenda: woensdag 14 april 2004 KNV Taxidag in het Autotron te Rosmalen.
- Reserveer nú al standruimte. Vul het inschrijfformulier in en stuur het snel op naar KNV Taxi.
- Inventariseer nú al welke relaties u mee wilt nemen naar de KNV Taxidag 2004