Van der Moolen Holding NV

Algemene Vergadering van Aandeelhouders Van der Moolen Holding

Oproeping tot het bijwonen van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders te houden op woensdag 14 april 2004, aanvangende om 14.00 uur in Hotel Barbizon Palace, Prins Hendrikkade 59 - 72 te Amsterdam.

Agenda

1 Opening/mededelingen.

2 Verslag van de directie over het boekjaar 2003.
3 Vaststelling van de jaarrekening 2003.
4 Décharge van de leden van de directie.
5 Décharge van de leden van de Raad van Commissarissen. 6 Reserverings- en dividendbeleid.
7 Samenstelling van de Raad van Commissarissen. 8 Wijzigen van de statuten.
9 Vaststellen van het bezoldigingsbeleid van de directie. 10 Verlening opdracht aan accountant ingevolge artikel 2:393 Burgerlijk Wetboek en artikel 27 lid 3 van de statuten. 11 Machtiging van de directie tot inkoop van eigen aandelen. 12 Bevoegdheid tot emissie van aandelen en afwijking van het voorkeursrecht.
13 Rondvraag.
14 Sluiting.

De volledige agenda, de jaarrekening en het jaarverslag 2003, de gegevens toe te voegen op grond van artikel 2:392 van het Burgerlijk Wetboek, de voorgestelde wijziging van de statuten alsmede de bindende voordrachten voor de te vervullen plaatsen de Raad van Commissarissen zijn kosteloos verkrijgbaar ten kantore van de vennootschap aan de Keizersgracht 307 te Amsterdam, bij Kempen & Co. NV, Beethovenstraat 300 te Amsterdam en bij The Bank of New York, 101 Barclay Street, New York, NY 10286, Verenigde Staten van Amerika. Deze documenten zijn voor vergadergerechtigden ook vrij verkrijgbaar op de vergadering.

Houders van aandelen aan toonder, daaronder begrepen vruchtgebruikers en pandhouders van aandelen aan toonder aan wie het stemrecht toekomt, moeten, teneinde (in persoon of bij volmacht) tot de vergadering te worden toegelaten, daarin het woord voeren en hun stemrecht uit te oefenen, uiterlijk op donderdag 8 april 2004 een hierna omschreven schriftelijke verklaring deponeren ten kantore van de vennootschap aan de Keizersgracht 307 te Amsterdam tegen afgifte van een ontvangstbewijs. Uitsluitend het ontvangstbewijs zal gelden als toegangsbewijs tot de vergadering. De hiervoor bedoelde schriftelijke verklaring is een verklaring van een aangesloten instelling in de zin van de Wet giraal effectenverkeer inhoudende dat de in die verklaring genoemde hoeveelheid aandelen aan toonder behoort tot haar verzameldepot en dat de in de verklaring genoemde persoon tot de genoemde hoeveelheid aandelen deelgenoot in haar verzameldepot is en tot na de vergadering zal blijven.

Houders van aandelen op naam, daaronder begrepen vruchtgebruikers en pandhouders van aandelen op naam aan wie het stemrecht toekomt, moeten, teneinde (in persoon of bij volmacht) de vergadering bij te wonen, daarin het woord te voeren en hun stemrecht uit te oefenen, de directie schriftelijk van hun voornemen de vergadering bij te wonen in kennis stellen. Deze kennisgeving moet uiterlijk op donderdag 8 april 2004 door de directie zijn ontvangen. Tegen ontvangst van die tijdige mededeling wordt een toegangsbewijs tot de vergadering verstrekt. Aandeelhouders kunnen hun rechten ter vergadering slechts uitoefenen voor die aandelen die zowel ten tijde van die mededeling als op de dag van de vergadering op hun naam staan.

Uitoefening van vergaderrechten niet in persoon doch bij volmacht is onverminderd het bovenstaande uitsluitend mogelijk op grond van een schriftelijke volmacht, het origineel waarvan uiterlijk op donderdag 8 april 2004 door de directie dient te zijn ontvangen.

Amsterdam, 24 maart 2004
Van der Moolen Holding NV
De Directie