Gemeente Someren


op woensdag 14 april 2004, om 20.00 uur op het gemeentehuis. Vaststelling van de besluitenlijst van de openbare vergadering van woensdag 10 maart 2004 en van de besloten vergadering van 11 februari 2004. Behandelen stand van zaken actielijst.
a. Informatie betreffende het voorlopige voorgestane beleid ten aanzien van de verlichtingskwaliteit in de Gemeente Someren. (Een inleiding zal door Essent worden verzorgd.) b. Mededeling van Wethouder A. Thijs over de benaderingswijze omtrent de adoptie van groen bij rotondes Provincialeweg. c. Informatie betreffende de negatieve beslissing van het Ministerie van Volkshuisvesting Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer op de subsidieaanvraag voor het saneringsproject geluidsscherm A67 te Lierop.
d. Informatie betreffende het gebruik van de milieustraat in de tweede helft van 2003.
e. Informatie betreffende de vestigingsalternatieven en de financiële consequenties voor de Stichting Mineraalverwerking Someren (MiVeS).
Beschikbaar stellen van een krediet voor het opstellen van dorpenplannen.

Instemmen met het gebiedsgericht plan van aanpak betreffende het opheffen van alle ongezuiverde lozingen in het buitengebied van Someren.

6

Kennis nemen van de stand van zaken ten aanzien van de plannen voor een vaste oeververbinding bij Sluis X en bij kwart voor XII en instemmen met de verder planontwikkeling dienaangaand.

7

Toepassen van een zelfstandige projectprocedure ten behoeve van het project BRIM IV, fase I, voor het oprichten van 14 woningen, infrastructuur, infiltratievoorzieningen en de vergroting van een speeltuin te Someren-Eind.

8

Inititatiefvoorstel van de Gemeenschapslijst Someren-Eind en Sluis XIII inzake een beleidswijziging voor de verkoop van groensingels aan de rand van de bebouwde kom.

9

Rondvraag.
Besluitenlijst commissie Ruimte d.d. 14 april 2004