Dienstenbond CNV

Ledenvergadering PRENED
07-04-2004

Langs deze weg willen wij u uitnodigen voor het bijwonen van een ledenvergadering van de drie bonden. De reden voor het houden van ledenvergaderingen is het feit dat door inkrimping van de COAs er bij Pre-Ned voornamelijk in het Noorden van Nederland arbeidsplaatsen verloren gaan.

Zoals u weet hebben wij met uw directie een sociaal plan uit onderhandeld echter voordat uw directie dit sociaal plan kan toepassen is uw instemming als vakbondslid vereist. Omdat naar onze mening uitleg gewenst is en uw stem van groot belang is nodigen wij u dan ook uit om op Woensdag 14 april a.s. aanwezig te zijn in het van der in Valk Motel in Assen. Het motel is gevestigd op de Balkenweg 1 in Assen en is gemakkelijk te bereiken via de A28. een routebeschrijving kunt u vinden op www.valk.com.

Wij zullen op 14 april a.s. twee ledenraadplegingen houden en wel om:

12.30 uur en om 16.00 uur

Gezien het belang van het onderwerp verwachten wij niet alleen u als vakbondslid maar zijn ook uw collegas die geen vakbondslid zijn van harte welkom op een van de twee vergaderingen op 14 april 2004.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met uw bestuurder, Bernard Jan de Groot telefoonnummer (010) 2651111 of per email rotterdam@cnvdibo.nl