Gemeente Roosendaal



---

Woensdag 14 april: Commissie Samenleving

De commissie samenleving houdt op woensdag 14 april om 19.30 uur een vergadering in de raadszaal van het Oude Raadhuis aan de Markt in Roosendaal.

Agenda


* Begeleiding van de huisvesting van statushouders in de gemeente Roosendaal

* Bijdrage ODT overname gymzaal Red band

* Bestuursopdracht sportaccommodatievisie Roosendaal 2004
* Voorstel tot vaststelling van de "reĂŻntegratieverordening 2004" , "de verordening toeslagen en verlagingen WWB" en de " Afstemmingsverordening WWB 2004"

* Ingekomen stukken

Een raadscommissie brengt advies uit aan de raad. Dit betreft niet alleen zaken die in de eerstvolgende vergadering van de raad aan de orde komen.

De commissievergaderingen beginnen (tenzij anders vermeld) om 19.30 uur.

Zij vinden plaats (tenzij anders vermeld) in het raadhuis, markt 1 te Roosendaal. De stukken zijn vooraf verkrijgbaar bij het informatiecentrum. Bovendien kunt u de stukken inzien bij de voorlichtingshoek in de Openbare Bibliotheek aan de markt 54 en in Markant in Wouw (het voormalige gemeentehuis). U kunt deze ook inzien op deze website, via Bestuur en Organisatie naar Bestuurlijke Informatie (BIS). Als u een bepaald agendapunt wilt toelichten, kunt u gebruik maken van het spreekrecht. Hiervoor moet u zich voor de vergadering aanmelden bij de secretaris van de commissie.