Gemeente Den Haag

april 2004
Opening Kunstgrasveld Isabellaland (8 april)

Op dinsdag 14 april 2004 opent wethouder Ries Smits om 16.00 uur een nieuw speelterrein aan het Isabellaland bij de St.Pauls school. Dit is in het stadsdeel Haagse Hout. Dit project is een samenwerking van Stichting Boog, Jongerenwerkteam Welzijn Haagse Hout en het stadsdeel Haagse Hout.

Kunstgras
Het oude trapveld was volledig afgeschreven. Hiervoor in de plaats komt een nieuw kunstgrasveld aan het Isabellaland. De gemeente Den Haag, Stichting Boog en Jongerenwerkteam Welzijn Haagse Hout hebben zich hard gemaakt voor de komst van het nieuwe kunstgrasveld. Daardoor is er nu een ruimer aanbod aan speelvoorzieningen voor de jongeren in de wijk, wat eerder niet het geval was.

Eredivisie-activiteiten
Voor de opening van het nieuwe kunstgrasveld staan er verschillende activiteiten staan op het programma voor zowel de jongere kinderen als de oudere jeugd.
Van 15.00 tot 16.00 uur zijn er diverse activiteiten én verrassingen voor de kleinere kinderen.
Van 16.00 tot 17.30 uur is het aan de jongeren. Zo wordt er een basketbalclinic gegeven door eredivisie basketballers uit Voorburg. Voetballers van de eredivisieclub A.D.O. Den Haag zullen de jongeren voetballes geven. Daarnaast kunnen de jongeren hun energie kwijt op een levend tafelvoetbal-spel.