Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden verlegt verzekeringsgrenzen 14-04-2004
Inwoners van Nederland die tijdelijk buiten Nederland in de Europese Unie verblijven kunnen toch gebruik blijven maken van de vertrouwde verzekeringen van Nationale-Nederlanden uit eigen land. Met haar zogenoemde "buitenlandverzekeringen" biedt Nationale-Nederlanden deze service via het intermediair aan haar particulier klanten aan.

Bij een tijdelijk verblijf in het buitenland, bijvoorbeeld voor werk, studie of in verband met het bezit van een recreatiewoning, kunnen de klanten toch gewoon verzekerd zijn bij Nationale-Nederlanden. Ondermeer de verzekeringsmogelijkheden voor AVP, de inboedel en het woonhuis, ongevallen en zorg bieden ook in het buitenland dekking. De klant blijft daardoor van een goede dekking én van de diensten van de verzekeringsadviseur verzekerd. Bij schade in het buitenland kan deze gewoon in de eigen taal worden gemeld.
Met de uitbreiding van de Europese Unie per 1 mei aanstaande gelden de buitenlandvezekeringen van Nationale-Nederlanden dus ook voor Cyprus, Malta, Estland, Letland, Litouwen, Polen, Hongarije, Slovenië, Slowakije en Tsjechië. De zorg- en ongevallenverzekering voor particulieren kan ook voor landen buiten de Europese Unie worden gesloten.
Auteur: Externe Communicatie