Gemeente Dongen


Bouwkundige oplevering tweede sporthal Salamander vindt in mei plaats 14-04-2004 09:10

De Salamander wordt in september 2004 geopend

Half mei 2004 wordt de tweede hal van het nieuwe sportcomplex De Salamander bouwkundig opgeleverd. Dan vindt ook de oplevering van de cateringfaciliteit plaats. Het nieuwe complex bestaat uit twee sporthallen. De eerste werd op 13 oktober 2003 geopend. Natuurlijk wordt het complex ook nog in zijn geheel feestelijk in gebruik genomen. Daarom verricht wethouder Panis op 17 september 2004 een openingshandeling. Op 18 en 19 september 2004 kan het grote publiek deelnemen aan de festiviteiten. Sportverenigingen bekleden een prominente rol tijdens de officiële opening.
De aanleg van de infrastructuur is al in volle gang en is zo snel mogelijk klaar. De groenvoorziening rondom De Salamander wordt zo spoedig mogelijk aangebracht, zodat in ieder geval de oost- en westzijde vóór de bouwkundige oplevering gedeeltelijk klaar zijn. Als het bouwmateriaal is verwijderd, wordt ook aan de voorkant van het sportcomplex gestart met overige zaken, zoals de verharding en de verlichting. De beplanting wordt pas in oktober of november 2004 aangelegd, in verband met het plantseizoen.

Wethouder Panis:We hebben heel bewust gekozen om in de werkgroep ook leden van de sportclubs uit te nodigen om mee te denken over de opening van hun sporthal. Zij zijn gebruikers en mogen zeker delen in de festiviteiten. Binnenkort kunnen ze in ieder geval weer gebruik maken van een geheel nieuwe sporthal met bijbehorende moderne faciliteiten.