Gemeente Enschede

Subsidie voor een sportevenement aanvragen via het Digitaal Loket


Enschede, 14-04-2004

Via het Digitaal Loket van de gemeente Enschede kan vanaf heden subsidie voor een sportevenement worden aangevraagd.

Enschedese sportverenigingen kunnen subsidie aanvragen voor toernooien, die minimaal bovenregionaal zijn. De gemeente treedt hierbij op als sponsor en verlangt als tegenprestatie het plaatsen van een gemeentelijke advertentie in de publicaties rond het betreffende evenement. De voorwaarden om in aanmerking te komen voor subsidie staan in het digitaal loket beschreven en ook de verordening kan worden opgevraagd via het digitaal loket.

Een extra functie aan deze transactiemodule is dat de subsidie die een vereniging eventueel krijgt, automatisch wordt uitgerekend. Dit bedrag, en andere belangrijke gegevens, worden automatisch ingevuld in de beschikking.

Alle mogelijke sportsubsidies, in totaal 4, kunnen nu via het digitale loket van de gemeente Enschede worden aangevraagd.

Het Digitaal loket werd in 2003 193.880 keer bezocht en er werd in 2003 130 keer een subsidieaanvraag voor een sportvereniging via het Digitaal Loket gedaan.

Het Digitaal Loket van de gemeente Enschede is te bereiken via www.loket.enschede.nl en via de gemeentelijke website www.enschede.nl onder Digitale Loketten.

---

Gepubliceerd op 14-04-2004 © Copyright gemeente Enschede Naar

[s?persberichten.SubsidievooreensportevenementaanvragenviahetDigitaalL oket]