AutoRai

14-4-2004

Ford Streetka verruimt horizon

Nu de zomer nadert, krijgt menigeen de kriebels: genieten van de zon met een verkoelend briesje door de haren, flaneren op de boulevard en langs drukbezette terrassen. Kortom, de kriebels om een lang gekoesterde wens te vervullen om in een open auto te rijden.

Met een nieuwe uitvoering van de hoogst aantrekkelijke Streetka maakt Ford dit voor meer liefhebbers dan voorheen mogelijk, want de graag geziene compacte en exclusieve roadster is er nu al vanaf 19.995,-.

De Streetka met de onwaarschijnlijk scherpe prijs is technisch geheel gelijk aan de al bekende uitvoering, met dezelfde rappe 1,6-liter Duratec benzinemotor met 70 kW/95 pk. Met natuurlijk ook alle veiligheidsvoorzieningen zoals ABS en vier airbags. Fraaie 16" 6-spaaks lichtmetalen wielen, elektrisch bedienbare portierramen, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, lederen sportstuur en een Easy Sound 6000 radio/CD-speler behoren ook tot de standaarduitrusting van deze Streetka.

Streetka Futura
De liefhebber van open rijden op zeer luxueuze wijze wordt nu tijdelijk de unieke mogelijkheid geboden om de Streetka met alle denkbare luxe te rijden. In het kader van het uitgebreide Ford Futura programma, dat staat voor zeer compleet uitgeruste modellen voor een aantrekkelijke prijs, is er nu ook een Streetka Futura. Gedurende het gehele tweede kwartaal, het cabrioseizoen bij uitstek dus, levert de Ford-dealer de Streetka Futura in gelimiteerde oplage, met allerlei luxe opties, voor een tijdelijk zeer scherpe prijs van 22.995,-. De Streetka Futura kenmerkt zich door de vele luxe extra´s zoals lederen bekleding, airconditioning -handig wanneer het open rijden bij tropische temperaturen te warm wordt- en stoelverwarming, voor als het eigenlijk nog nét iets te koud is.

Met de Streetka Futura is het lekker open rijden, onder (bijna) alle weersomstandigheden. Ook in de winter is het genieten van de Streetka, want voor extra comfort tijdens de donkere maanden, waarin open rijden écht te koud is, is er nu ook een hardtop leverbaar. De kosten hiervoor bedragen 1.995,-.