AutoRai

14-4-2004

Privilege Service Plus voor Chrysler, Jeep & Dodge

Rijders van een Chrysler, Jeep of Dodge zijn gedurende de garantieperiode verzekerd van hulpverlening bij pech onderweg. Onder de naam Privilege Service is met slechts één telefoontje een hulpdienst op te roepen, overal in Europa, 24 uur per dag.

Vanaf nu is het ook mogelijk om deze dienst af te nemen na afloop van de garantieperiode. Tot en met vier jaar na afloop kan de bestuurder aanspraak maken op deze extra service, genaamd Privilege Service Plus. De kosten hiervoor bedragen slechts 99,50 per jaar.

De hulpverlening geschiedt bij een mechanische of elektrische storing, als de brandstoftank leeg is, in het geval van een lekke band, bij verlies van de autosleutels en als de auto op slot is terwijl de sleutels er nog in liggen. Onder alle omstandigheden wordt een passende oplossing geboden: van reparatie ter plaatse of bij een dealer tot aan een hotelovernachting inclusief ontbijt. De auto dient gedurende de looptijd van Privilege Service Plus overigens wel in onderhoud te zijn bij de officiële Chrysler, Jeep & Dodge dealer.