Metaalunie

Nieuws
Persberichten

Koninklijke Metaalunie presenteert Metaalunie RIE Online 9-4-2004
.
NIEUWEGEIN - Metaalondernemers kunnen nu eenvoudig zelf hun risico-inventarisatie en -evaluatie (RIE) opstellen en onderhouden. Daarvoor heeft de Koninklijke Metaalunie exclusief voor Metaalunieleden een handig en actueel hulpmiddel laten ontwikkelen door ArboNed en PKM: Metaalunie RIE Online. Metaalunie RIE Online kan bijdragen aan het verder verminderen van de arborisico's en werken in de metaal nog aantrekkelijker maken.

De software van Metaalunie RIE Online zorgt ervoor dat ondernemers alleen de voor hen relevante vragen hoeven in te vullen. Bij veel onderwerpen kan gemakkelijk worden doorgelinkt naar extra informatie en oplossingen. Deze mogelijkheid wordt de komende periode verder uitgebreid. Ook genereert Metaalunie RIE Online automatisch een eerste risico-evaluatie en plan van aanpak.

Actualisatie

Actualisatie van de RIE als gevolg van nieuwe technische ontwikkelingen, aanvullende regelgeving of een gewijzigde bedrijfssituatie, is on line gemakkelijk en goedkoper te doen. Daarnaast zijn er met ArboNed goede afspraken gemaakt over allerlei aanvullende dienstverlening, waaronder een workshop voor bedrijven die behoefte hebben aan extra hulp bij het toepassen van Metaalunie RIE Online.

Metaalunieleden kunnen op de Metaalunie Ledenportal nader kennismaken met Metaalunie RIE Online.