PANDUIT EUROPE LTD

Modulaire dichtbezette oplossingen van PANDUIT(TM)

Modulaire dichtbezette oplossingen van PANDUIT(TM) - ruimtebesparend en goedkoper

London (ots) - PANDUIT(TM) breidt haar reeks modulaire high density oplossingen verder uit met het nieuwe 48-poorten modulaire MINI-COM(tm) patchpaneel. Dit nieuwe patchpaneel neemt slechts één 19 inch hoogte-eenheid in beslag en is leverbaar in een rechte versie en een hoekversie waardoor bedrijven hun beschikbare ruimte optimaal kunnen benutten.

De hoekversie maakt horizontaal cablemanagement geheel overbodig omdat kabels aan beide zijden van het rek verticaal kunnen worden ondergebracht. Zodoende wordt de rekruimte optimaal benut en is de buigstraalcontrole van de kabels ideaal, wat de prestaties bevordert. Door beperking van de benodigde vloercapaciteit bespaart men kosten - vooral interessant voor bedrijven met grote datacenters, zoals service providers of organisaties die dure ruimte moeten huren. Recent onderzoek van PANDUIT toont aan dat ten opzichte van een doorsnee telecomruimte van 4 rekken het gebruik van de hoekpatchpanelen van PANDUIT in combinatie met PATCHRUNNER(TM), het innovatieve reksysteem voor verticaal kabelbeheer, een ruimtebesparing tot 36% oplevert met alle kostenbesparing van dien. Bij gebruik van kasten is de ruimtebesparing zelfs nog groter. Bovendien reduceert PATCHRUNNER het aantal systeemcomponenten dat dient te worden besteld, uitgepakt en geïnstalleerd met 51% waardoor de installatie eenvoudiger en sneller kan gebeuren.

De hoekpatchpanelen van PANDUIT zijn 100% modulair en dus bij uitstek geschikt voor snel evoluerende organisaties. De MINI-COM modules kan men gemakkelijk - zonder extra kosten - combineren, aanpassen, aansluiten en vervangen volgens specifieke eisen. Blanco modules voor reserveruimte zijn overbodig. De patchpanelen worden geleverd met zes 8-poorten afdekplaten die aan de achterzijde gemonteerd worden voor een fraaie afwerking van de modules, compleet met zeefdruknummers boven iedere poort om het geheel overzichtelijk te houden.

ots Original Text Service: PANDUIT Europe Ltd

Voor meer informatie neemt u contact op met : -

PANDUIT Benelux office
Baron R. de Vironlaan 2
1700 Dilbeek
België
Tel: +32 (0)2 466 86 60
Fax: +32 (0)2 466 88 36
E-mail: b-info@panduit.com
of bezoek onze website: www.panduit.com/emea

14 apr 04 12:14