Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Achterhoek


P E R S B E R I C H T


14 april 2004


-Borculo - Mishandeling


Een 16-jarig meisje uit Borculo heeft aangifte gedaan van mishandeling. Het meisje kreeg op 11 april tussen 01.00 uur en 04.00 uur op de Ruurloseweg onenigheid met een voor haar onbekende jongen. Hierbij gaf de jongen haar enkele klappen. Door deze klappen viel het meisje op de grond en raakte gewond aan haar neus en mond. De politie onderzoekt de zaak.


Doetinchem - Bedrijfsinbraak


Op maandag 12 april is tussen 02.30 uur en 04.00 uur ingebroken in een bedrijf aan de Fabriekstraat. De daders verschaften zich toegang tot het pand door een ruit in te slaan. In een kantoor werden kasten opengebroken en doorzocht. De daders hebben bij de inbraak computerapparatuur buit gemaakt.


Doetinchem - Inbraak in tuincentrum


Tussen 11 april en 12 april is ingebroken bij een tuincentrum aan de van Hogendorplaan. De daders kwamen binnen door een ruit van een kas te verwijderen. Uit het tuincentrum werden vervolgens vuurpotten, een hogedrukreiniger, decoratiemateriaal en geld weggenomen.


Ulft - Zakkenrollen


Een 30-jarige inwoner van Gendringen heeft aangifte gedaan van diefstal van zijn mobiele telefoon. De man bevond zich op 13 april tussen 10.00 uur en 10.30 uur in een supermarkt aan de Ir. Sassenstraat. Nadat hij de kassa was gepasseerd bemerkte hij dat hij zijn mobiele telefoon kwijt was. De telefoon is vermoedelijk in een onbewaakt ogenblik uit de jaszak van de man gehaald.


Doetinchem- Diefstal uit personenauto


Een 23-jarige inwoonster van Zelhem heeft aangifte gedaan van inbraak in haar personenauto. De vrouw parkeerde op 11 april omstreeks 23.55 uur haar auto aan de Kapoeniestraat. Toen zij op 12 april omstreeks 03.30 uur bij haar auto terug kwam zag zij dat de autoradiocdspeler was weggenomen. Het is niet bekend hoe de autoradiocdspeler werd weggenomen.


Beltrum - Verkeersongeval met letsel


Een 62-jarige inwoner van Neede is op 13 april omstreeks 13.30 uur bij een eenzijdig verkeersongeval op de Deventer Kunstweg gewond geraakt. De man reed door nog onbekende oorzaak met zijn auto tegen een boom. De brandweer heeft de man uit zijn auto geknipt. De man is met inwendige bloedingen overgebracht naar het ziekenhuis in Winterswijk.


Winterswijk - Rijbewijs ingevorderd na rijden onder invloed


Een 56-jarige inwoner uit Winterswijk is op 14 april omstreeks 01.15 uur op de Rondweg Zuid staande gehouden voor een alcoholcontrole. Na een blaastest op straat en een ademanalyse op het politiebureau bleek dat de man teveel alcohol had gedronken. Hij blies 1.8 promille. Het rijbewijs van de man is ingevorderd en aan de man werd een rijverbod van tien uren uitgereikt.


Einde berichten


.


.


Nadere informatie:

Bureau Persvoorlichting

055 - 548 60 58

055 - 548 60 52



---- --